Majda, dezamăgită de Jador la Survivor 2021: "Nici nu-mi vine să cred..."

majda concurenta survivor 2021
Majda de la Survivor 2021 a fost propusă spre eliminare de Jador

Jador a propus-o spre eliminare pe Majda la Survivor 2021. Concurenta nu poate trece peste trădarea celui pe care îl credea prieten.

Majda a fost propusă spre eliminare de Jador, la Survivor 2021. Gestul cântărețului a supărat-o extrem de tare pe Faimoasă, care a început să plângă fără încetare. Majda se simte din ce în ce mai singură, așa cum a început să se simte Marilena, înainte de a cere să plece acasă, descalificată!

Majda, propusă spre eliminare de Jador la Survivor 2021

Concurenta de la Survivor 2021 a trecut prin toate stările posibile după ce a fost propusă spre eliminare de către Jador, cel pe care îl credea prieten de suflet.

"Nominalizarea de aseară am primit-o natural, așa cum s-a văzut. Am avut o reacție naturală. Am fost sinceră și am spus că nu mă așteptam, poate din partea unora, eu mă voi duce acasă la familia mea, dar nu mă așteptam din partea lui Jador. 

Citeste si: Zanni și Elena Marin au intrat într-un scandal de neimaginat! "Baba Cloanța! Cotoroanțo! Îți mai zic o dată: “Sari în foc!”

În momentul asta nici nu-mi vine să cred că îmi tot vine să plâng  și nu-mi dau seama dacă am căzut psihic sau îmi e dor de casă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

jador survivor 2021
Jador a propus-o spre eliminare pe Majda la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Jador]

Eu nu sunt în nicio bisericuță, fac parte din jungla asta și lupt, sunt alături de ei, am o zi mai proastă, dar o să dau totul până la capăt.

Sper ca publicul de acasă să vadă asta și o parte dintre ei. 

Citeste si: Ce reacție a avut Mama Geta după ce a aflat că Daniela și Culiță vor avea un băiat? „Se vede clar că...”

Sincer, nu mă așteptăm și nic i nu mă consider una dintre cele mai slabe fete. Eu mereu le-am spus că nu mă consider slabă atât timp cât am dus lupta până la final.

Niciodată nu m-am văitat. 

E posibil să fiu văzută veriga slabă pentru că nu sunt foarte ușor influențabilă și mereu am spus că voi face totul cu sufletul. Nu mă așteptam”, a declarat Majda.

majda concurenta survivor 2021
Majda de la Survivor 2021 a fost propusă spre eliminare de Jador[Sursa foto: Instagram Majda Aboulumosha]

Jador este și el supărat că a fost nevoit să o propună spre eliminare pe prietena lui de suflet de la Survivor 2021, însă acum timpul nu mai poate fi dat înapoi și Faimoasa este extrem de dezamăgită de concurent.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune un Războinic despre legăturile amoroase de la Survivor 2021?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies