Mamă a șapte copii, Maria Cârnaț a refuzat bona! Vezi aici sfaturile acesteia pentru toate mămicile!

Mamă a 7 copii  Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame
Mamă a 7 copii Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame

Soții Maria și Teodor Cârnaț au o familie extrem de numeroasă peste Prut. Aceștia au șapte copii, cu vârste cuprinse între 1 și 13 ani, iar mămica nu a dorit ajutorul unei bone. Cei doi soți trăiesc un basm și au povestit cum conviețuiesc, fiind atât de numeroși.

Deși cei doi soți au împreuna șapte copii, însă Teodor Cârnaț mai are o fiică din prima căsnicie, în vârsta de 23 ani. Acesta a declarat pentru o publicație din Republica Moldova:" primul născut, din prima căsătorie, e o fată. Am fată mare, are 23 de ani, e studentă la Drept în Italia. Sunt foarte mândru de ea." 

Citeste si: Sportul în timpul sarcinii- motivele pentru care mișcarea este benefică pentru mamă și făt

Mamă a 7 copii Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame
Mamă a 7 copii Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame


Astfel se pare că fiica ca mare îi calcă pe urme tatălui,care activează ca avocat și profesor. Cariera să este una vastă, demnă de aprecierile publicului larg deoarece Teodor Cârnaț activează în domeniul avocaturii, politicii și învățământ. Mai mult decât atât, aceștia a candidat, în numele Partidului "Voința Poporului", la alegerile pentru primăria Chișinăului. 

Împlinirile politicianului sunt completate de planul personal

Chiar dacă acesta are o carieră remarcabilă în zonele în care activează, fericirea să nu ar fi fost completă fără familie. Soția să arată ca o păpușă, chiar și după ce a născut șapte copii. Pe parcursul primelor patru sarcini, mama eroină a celor șapte pitici, și-a susținut teza de doctorat, devenind astfel doctor în drept constituțional. Astfel, nu doar tatăl are tangențe cu lumea dreptului, ci și mama este o femeie extraordinar de deșteaptă. 

Citeste si: Este gravidă pentru a treia oară: „Sunt recunoscătoare să fiu gravidă iar, mai ales la vârsta pe care o am...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mamă a 7 copii Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame
Mamă a 7 copii Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame

Un fel de familia Kardashian, varianta de peste Prut. Numele copiilor încep cu inițialele părinților

Într-un alt interviu pentru o publicație autohtonă, Teodor Cârnaț le-a făcut o scurtă descriere copiilor săi. Așadar, "Cei șapte pitici au vârste cuprinse între 12 ani și 10 luni. Numele lor încep cu "M" și "T" și au o semnificație specială. Teo are 12 ani, Manuela 11, Mateo 9, Teia are 7 ani, Tadeo 4, Malvina 2, iar Tamia împlinește 10 luni. Ultima este foarte cuminte, parcă o crește Dumnezeu.

E foarte pozitivă, zâmbește, mănâncă tot ce îi dai. Participă cu ceilalți la joacă deși am observat că, în general, ultimii, Tamia Malvina și Tadeo sunt mai independenți, mai liberi."

Citeste si: Simona Gherghe l-a arătat pentru prima dată pe fiul ei: „A doua minune”

Mamă a 7 copii Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame
Mamă a 7 copii Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Maria Cârnaț, inspirație pentru toate tinerele mămici 

Frumoasa mămică a dat câteva sfaturi mămicilor, în cadrul unui interviu oferit împreuna cu soțul său  astfel, aceasta nu și-a dorit bonă pentru că a vrut ca minunile sale să preia din comportamentul părinților sau al bunicilor, nu cel al unui străin. În ceea ce privește timpul petrecut cu copiii săi, aceasta a preferat să adopte un design  minimalist în casă, pentru a nu pierde timp făcând curățenie: "nu prea gătesc bucate care necesită mai mult de o oră.

În sufragerie am doar masa și scaunele, în living avem doar canapea și televizor, adică nu prea are pe ce să se pună praful și să am de lucru foarte mult."

Mamă a 7 copii Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame
Mamă a 7 copii Maria Cârnaț a refuzat bona Sfaturile ei pentru mame

Aceasta își dorește să combată ideea că este scump să ai mai mult de doi copii, este scump. Aceasta a declarat faptul că cei mici au mers la Grădinițe, respectiv scoli publice, din apropierea casei, iar activități extrașcolare fac tot în locuri publice, unde prețurile sunt accesibile. La capitolul haine, aceasta cumpără doar pentru cei mari și le reutilizează de la un copil la altui, investind doar atunci când este necesar. Mai mult decât atât, și lucrurile pentru copii precum căruciorul, pătuțul, scaunul auto și alte astfel de obiecte sunt folosite de la un copil la altul, iar pe cele pe care le cumpără, le ia second-hand.

In ceea ce privește mașina, soții dețin un minivan cu 9 locuri, iar vacanțele le petrec în locurile ușor accesibile cu mașina. "Nu economisim tot anul ca să ajungem într-o destinație cu avionul și să stăm la un hotel de 5*. Prioritar e să petrecem timpul împreună, nu contează unde. 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Este gravidă pentru a treia oară: „Sunt recunoscătoare să fiu gravidă iar, mai ales la vârsta pe care o am...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies