Mama Cristinei Țopescu s-a opus incinerării fiicei sale! Cine a decis ca jurnalista să nu fie înmormântată

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Cristina Țopescu urmează să fie incinerată.

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința ei din Otopeni în data de 12 ianuarie, după ce timp de mai multe zile nu a mai răspuns la telefon.

Fiica lui Cristian Țopescu va fi incinerată, după ce familia vedetei a luat această decizie. Vestea că jurnalista Cristina Țopescu nu va fi înmormântată creștinește a fost aspru criticată de mulți dintre cei care au cunoscut-o. 

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele ”, este mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Citeste si: Ultimele poze cu Cristina Ţopescu, realizate de paparazzi! Abia au recunoscut-o pe regretata jurnalistă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: ȘOCANT! Motivul pentru care Cristina Țopescu a murit singură. Ce s-a întâmplat de fapt în ultimele luni cu fostă prezentatoare TV! EXCLUSIV!

Citeste si: Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil”

Surse din anturajul Cristinei Țopescu au dezvăluit pentru cancan.ro că aceasta nu și-ar fi dorit niciodată să fie incinerată. În plus, ea nu ținea legătura cu frații săi, așa că această decizie este greu de înțeles pentru mulți. Pentru că a fost nevoie ca medicii legiști să preleveze mai multe probe ca să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate, inima vedetei nu va fi incinerată, ci va fi supusă mai multor teste.

Cristina Țopescu
Cristina Țopescu și Cristian Țopescu

Mama Cristinei Țopescu s-ar fi împotrivit incinerării

Din câte se pare, fosta prezentatoare TV și-ar fi dorit să-și doarmă somnul de veci alături de tatăl său, Cristian Țopescu, decedat în anul 2018 și înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar.

Mama jurnalistei, Rodica Țopescu, s-ar fi împotrivit incinerării acesteia, dar nu a avut încotro și a trebuit să accepte faptul că fiica ei va fi transformată în cenușă.

Decizia a fost luată în mare parte de ceilalți membri ai familiei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

ȘOCANT! Motivul pentru care Cristina Țopescu a murit singură. Ce s-a întâmplat de fapt în ultimele luni cu fostă prezentatoare TV! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies