Mama Geta, mesaj neașteptat pentru Ovidiu Valentin, după toate postările lui de pe TikTok: „Sper să nu fie nevoie să îi dau eu pumni”

Mama Geta, mesaj neașteptat pentru Ovidiu Valentin
Mama Geta, mesaj neașteptat pentru Ovidiu Valentin

Ovidiu Valentin a primit replica usturătoare din partea mamei Geta, după toate videoclipurile pe care le făcuse despre ea.

Mama Geta se numără printre puținele persoane active pe rețelele de socializare care își spun punctele de vedere în mod deschis și care sunt cât se poate de sincere. Toți susținătorii lui Culiță Sterp o respectă în adevăratul sens al cuvântului, dat fiind faptul că mereu a fost acolo pentru oamenii care aveau mai mare nevoie de ajutor, însă niciodată nu poți fi pe plac tuturor. În urmă cu puțin timp, pe TikTok, mama Geta a avut câteva contraargumente cu Ovidiu, fratele lui Sergio care a fost concurent la Puterea dragostei.

Totul s-a întâmplat chiar înainte de meciul dintre el și Iancu Sterp.

Citeste si: Mama Geta traversează o perioadă foarte dificilă! Ce se întâmplă în culisele familiei Sterp: „În viață ești singur, iar în mormânt la fel!”

Mama Geta, mesaj neașteptat pentru Ovidiu Valentin

La fel ca orice părinte, și mama Geta i-a luat apărarea copilului ei, Iancu Sterp, cel care va participa la un meci de box precum l-a avut pe cel cu Ricardo, însă de data aceasta adversarul va fi Ovidiu Valentin, fratele lui Sergio, fostul

său coleg de competiție din casa Puterea dragostei.

Cel cu care se va lupta în ring a postat câteva clipuri video pe TikTok în care se arată mai mult ca sigur că îl va învinge pe Iancu Sterp, iar mama Geta nu a putut sta deoparte, astfel că a transmis câteva mesaje pentru el.

„Se contrează amarul cu el.  Toată ziua bună ziua face videouri cu mine.

Dar îl bagă cineva în seamă? El vrea doar să se afirme. Nici meciul nu cred că o să aibă loc la cum e el”, a declarat mama Geta pentru WOWbiz.ro 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tot pe TikTok, Ovidiu a recunoscut că o place mult pe una dintre fetele mamei Geta, iar dacă va câștiga lupta cu Iancu, ca premiu vrea să devină ginerele acesteia. 

„Eu i-am scris la mișto niște mesaje și Ovidiu săracul tot el se precipită. A fost totul la caterincă”, a transmis Geta Sterp.

Citeste si: Geta Sterp răspunde acuzațiilor conform cărora familia ei îl exploatează pe Beni! Ce a spus sora lui Culiță Sterp

Mama Geta, mesaj neașteptat pentru Ovidiu Valentin
Mama Geta, mesaj neașteptat pentru Ovidiu Valentin[Sursa foto: Captură TikTok]

Iancu Sterp, sfătuit de mama Geta înainte de marele meci

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Iancu Sterp va păși în ring pentru a concura cu Ovidiu Valentin, fratele lui Sergio, fostul său coleg de competiție din casa Puterea dragostei. Ca un părinte foarte grijuliu, mama Geta a început deja să îi ofere sfaturi copilului ei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Chiar ieri i-am spus lui Iancu “Măi, Iancule, să nu mă dezamăgești! Să te odihnești, să mănânci ouă de casă, să stea mai liniștit, că a cam umblat de sărbători, să ai forță!” Mi-a zis să am încredere, să stau liniștită că nu se pune problema. El niciodată nu s-a lăudat, a zis că cine e cel mai bun să câștige. Nu are nicio teamă Iancu. Eu am avut un pic de teamă și înainte, nu că l-ar bate Ricardo, dar ca orice mamă, nu îți plaec să îl vezi bătut”, a mărturisit mama Geta.

Mai mult, mama Geta a povestit și o întâmplare amuzantă în care s-a regăsit, astfel că în cazul în care Iancu nu se descurcă singur cu Ovidiu în ring, recunoaște că ar intra și ea în luptă. 

„Mi-a trimis Culiță pe Instagram, o femeie din Rusia care se uita la un meci de box, afară, pe un câmp verde. Stăteau oamenii pe margine, iar acea femeie, mai solidă decât mine și cu batic pe cap, a fugit în ring și îi dădea pumni celui care l-a dat pe jos pe copilul ei. Atât de tare am râs și mi-a zis “Mamă, asta ești tu!” Chiar înainte făcuse Iancu un vlog și am zis că ăla dacă chiar îl năvălește peste tine, sar și eu de pe margine, să vezi ce pumni îi dau. Acum chiar serios vorbind, las totul baltă și mă duc unde se organizează meciul. Sper să nu fie nevoie să îi dau eu pumni, că îi dă Iancu”, a povestit amuzată mama Geta.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Iancu Sterp, dezvăluiri din viața amoroasă a fratelui său! Culiță a fost dat de gol instant: „Toată ziua se pupa cu ea...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies