Mama lui Dorian Popa, bunică pentru prima oară! Ce a declarat "Mamișor"

mama dorian popa
mama lui Dorian Popa vine cu declarații despre nepoțică

Dorian Popa încă nu a devenit tătic, însă mama lui este bunică. "Mamișor" vorbește despre prima experiență de acest gen.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artișiti din țara noastră. Dovadă stau conturile de socializare, acolo unde are milioane de fani care îl umăresc constant. De cealaltă parte, mama lui Dorian Popa este extrem de fericită fiindcă a devenit bunică. 

Mama lui Dorian Popa a devenit bunică

Dorian Popa recunoaște că nu-și dorește să se căsătorească, însă ar vrea să devină tătic. "Mamișor" se simte extrem de diferit acum că a devenit bunică. 

Citeste si: Dorian Popa și Babs au planuri de căsătorie! Nimeni nu știa prin ce au trecut...

Fratele lui Dorian Popa, care locuiește în Germania, a devenit tătic pentru prima oară. Astfel și mama artistului are o nepoțică.

dorian popa mama
mama lui Dorian Popa a devenit bunică [Sursa foto: Instagram Dorian Popa]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Nepoțica mea care a venit pe lume de o lună este o dulce, e foarte frumoasă! Îmi e foarte greu, atât de rău îmi pare, am avut bilet de avion, ar fi trebuit să plec, dar ei au intrat în lockdown.”, a declarat mama lui Dorian Popa în cadrul unui interviu TV.

Mama lui Dorian Popa
Mama lui Dorian Popa a devenit bunică[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dorian Popa, de urgență la spital! ”Încerc să...”

 Mama lui Dorian Popa susține că își vede mereu nepoțica, însă doar prin intermediul rețelelor de socializare. Din cauza pandemiei de COVID-19, aceasta nu poate călători la momentul actual.

De asemenea, "Mamișor" spune că și atunci când Dorian Popa va deveni tătic, va fi la fel de fericită ca și în cazul fratelui său. 

Dorian Popa, declarații despre familia lui

Este o poveste atipică, asta e cert. Nu aș vrea să facem o dramă, nu vreau să o fac pe mama mea să lăcrimeze în fața televizorului și nicidecum nu aș vrea să lăcrimez eu. Tatăl meu, când aveam 14 ani, s-a separat oarecum de noi, nu ar fi fost asta o problemă, întrucât sunt multe familii care nu funcționează neapărat în unitate. Noi am fost crescuți și educați încât să înțelegem și o separare”, a declarat Dorian Popa.

Dorian Popa reușește să fie de fiecare dată la fel de sincer, atunci când începe să povestească despre lucruri din trecut dar și despre viitorul care îl așteaptă în față.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Dorian Popa, de urgență la spital! ”Încerc să...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies