Află din rândurile următoare care este rețeta de salată de pătrunjel a Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Când nu împărtășește noutăți despre familia sa sau despre activitățile sale zilnice, soția lui Tavi Clonda gătește diferite preparate și le oferă urmăritorilor săi idei de rețete delicioase și ușor de realizat.
Prezentatoarea TV a pregătit o idee de salată foarte sănătoasă. Este vorba de salata de pătrunjel.
Salată de pătrunjel
Citește și: Rețeta de paste cu sos de brânză a Mirelei Vaida. O idee genială pentru un prânz delicios!
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- 6 legături de pătrunjel
- o roșie mai mare
- boabe de rodie
- 3 linguri de cușcuș
- ulei de măsline
- lămâie
- un strop de sirop de rodie
- o ceapă
- sare
Mod de preparare
Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, primul pas constă în spălarea și tocarea legumelor. După ce am spălat și am tocat pătrunjelul, adăugăm treptat roșia, boabele de rodie și cușcuș. Ulterior, asezonăm cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie.
Atunci când vine vorba de ceapă, Gabriela Cristea a dezvăluit unul dintre trucurile sale culinare.
„ Ceapa din salată o prepar în felul următor: am ceapa tăiată, peste pun sare și nu mai pun sare deloc la salată. O frământ bine-bine în mână, până când se înmoaie. O să vedeți că este foarte bună. Vă sfătuiesc să faceți așa la toate salatele .”, a povestit Gabriela Cristea în mediul online.
Pentru un plus de savoare, adăugăm un strop de sirop de rodie.
„ Salata asta vă sfătuiesc să o faceți mai repede decât o așezați la masă și să o puneți la frigider, pentru că, în felul acesta se vor amesteca gusturile și va fi o bogăție. Dacă puneți lângă și un humus, așa cum am să fac eu, aveți succesul asigurat !”, a mai spus Gabriela Cristea.