„Mâncăm vara foarte mult deoarece conține foarte multă vitamina C.” Rețeta de salată de pătrunjel a Gabrielei Cristea! Un preparat sănătos și foarte ușor de făcut

„Mâncăm vara foarte mult deoarece conține foarte multă vitamina C.” Rețeta de salată de pătrunjel a Gabrielei Cristea! Un preparat sănătos și foarte ușor de făcut
„Mâncăm vara foarte mult deoarece conține foarte multă vitamina C.” Rețeta de salată de pătrunjel a Gabrielei Cristea! Un preparat sănătos și foarte ușor de făcut

Află din rândurile următoare care este rețeta de salată de pătrunjel a Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Când nu împărtășește noutăți despre familia sa sau despre activitățile sale zilnice, soția lui Tavi Clonda gătește diferite preparate și le oferă urmăritorilor săi idei de rețete delicioase și ușor de realizat.

Prezentatoarea TV a pregătit o idee de salată foarte sănătoasă. Este vorba de salata de pătrunjel.

Gabriela Cristea a prezentat modul de preparare, care este foarte simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este unul de-a dreptul delicios.

Salată de pătrunjel

Citește și: „Eu am un sos făcut de mine în casă și ceapă caramelizată.” Trucul inedit pe care îl folosește Gabriela Cristea la rețeta proprie de fasole bătută

Rețeta de salată de pătrunjel a Gabrielei Cristea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rețeta de paste cu sos de brânză a Mirelei Vaida. O idee genială pentru un prânz delicios!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente:

  • 6 legături de pătrunjel
  • o roșie mai mare
  • boabe de rodie
  • 3 linguri de cușcuș
  • ulei de măsline
  • lămâie
  • un strop de sirop de rodie
  • o ceapă
  • sare

Mod de preparare

Rețeta de salată de pătrunjel a Gabrielei Cristea[Sursa foto: freepik]

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, primul pas constă în spălarea și tocarea legumelor. După ce am spălat și am tocat pătrunjelul, adăugăm treptat roșia, boabele de rodie și cușcuș. Ulterior, asezonăm cu puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie.

Atunci când vine vorba de ceapă, Gabriela Cristea a dezvăluit unul dintre trucurile sale culinare.

 „ Ceapa din salată o prepar în felul următor: am ceapa tăiată, peste pun sare și nu mai pun sare deloc la salată. O frământ bine-bine în mână, până când se înmoaie. O să vedeți că este foarte bună. Vă sfătuiesc să faceți așa la toate salatele .”, a povestit Gabriela Cristea în mediul online.

Pentru un plus de savoare, adăugăm un strop de sirop de rodie.

Amestecăm bine toate ingredientele și punem salata la frigider.

Salata asta vă sfătuiesc să o faceți mai repede decât o așezați la masă și să o puneți la frigider, pentru că, în felul acesta se vor amesteca gusturile și va fi o bogăție. Dacă puneți lângă și un humus, așa cum am să fac eu, aveți succesul asigurat !”, a mai spus Gabriela Cristea.

Rețeta de salată de pătrunjel a Gabrielei Cristea[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Îmi place zacusca cu mai puține roșii, nu cu foarte mult ulei și nici cu foarte multe vinete, ci mai degrabă cu mulți ardei și un strop de ceapă.” Rețeta de zacuscă a Gabrielei Cristea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies