Explorând culorile toamnei. Tendințe în manichiură pentru toamna 2023

Explorând culorile toamnei. Tendințe în manichiură pentru toamna 2023
Manichiura pentru toamna 2023

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre manichiura pentru toamna 2023!

Mari Mosor, nail expert, a discutat în cadrul unei emisiuni TV despre tendințele de manichiură pentru toamna 2023.

Unghii lungi sau scurte?

Manichiura pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Anul acesta, unghiile scurte au devenit un trend și sunt purtate tot mai des de femei. Cu toate astea, unghiile lungi vor rămâne întotdeauna emblematice, însă popularitatea unghiilor scurte a crescut în sezonul de toamnă 2023. De

asemenea, nu mai este la modă ca femeile să aibă cuticule perfect tăiate, ci pielea și cuticulele să fie cât mai hidratate.

”Nu se mai poartă acea cuticulă perfect tăiată, însă se poartă pielea și cuticulele cât mai hidratate”, a spus specialistul.

Citește și: Care este diferența dintre construcția cu gel și oja semipermanentă. Cea mai bună alegere pentru unghii frumoase!

Texturi plăcute

Manichiura pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

În sezonul de toamnă din 2023, sunt în vogă nuanțele inspirate de texturile sustenabile, mai precis cele cu margini zdrențuite, culori pătate și tonuri pământii, care au devenit la modă din ce în ce mai mult anul acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”Toamna aceasta se poartă culorile inspirate din texturi sustenabile, cum ar fi margini zdrențuite, culori pătate, culori pământii care sunt în trend anul acesta”, a explicat ea.

Culori calde și îmbietoare

Manichiura pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Așadar, printre nuanțele toamnei 2023 se regăsesc cele inspirate din natură: verdele și albastrul, însă și tonuri închise, mai precis cele mai populare dintotdeauna în sezonul de toamnă-iarnă, vișiniu și maro.

Pentru femeile excentrice, există și câteva nuanțe îndrăznețe precum  portocaliu și albastru strălucitor. 

”Avem nuanțe inspirate din natura, cum ar fi verdele și albastrul, dar și culorile închise care întotdeauna au fost în trend pentru sezonul de toamnă-iarnă, cum ar fi vișiniu, maro, iar dacă suntem o persoană mai excentrică, avem în această colecție și portocaliu și un albastru mai reflectorizant”, a menționat aceasta.

Citește și: Secrete pentru unghii impecabile. Cum să respecți eticheta în îngrijirea unghiilor și să creezi o bună impresie

Sfaturi pentru întreținere

Manichiura pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu toate astea, deși manichiura va arăta impecabil indiferent de forma, mărimea și culoarea aleasă, mâinile și unghiile au nevoie de o îngrijire specială, mai ales în sezonul rece. Astfel, fiecare femeie trebuie să acorde atenție pielii, să o hidrateze și să folosească un ulei special pentru cuticule.

De asemenea, acestea pot apela la un tratament Spa pentru îngrijirea mâinilor și unghiilor. De exemplu, există un ritual de frumusețe care implică folosirea unei creme cu particule de zahăr care se masează delicat până se dizolvă.

Astfel, se îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii. Mai apoi, scrub-ul respectiv se transformă într-o mască, iar cu ajutorul unor mănuși de plastic se menține căldura. Ulterior, se aplică o loțiune care se masează în așa fel încât să se formeze o peliculă protectoare deasupra pielii pentru regenerare.

”Trebuie să avem grijă, mai ales în sezonul rece, de pielea noastră, să ne hidratăm mai mult, să folosim un ulei special pentru cuticule, să folosim un tratament spa. Putem să transformăm o manichiură obișnuită într-un ritual, și avem un ritual special în care folosim o cremă cu particule de zahăr și o masăm astfel încât să se topească particulele de zahăr. În acest fel, ele se topesc și se îndepărtează și celulele moarte de la suprafața pielii. După care, acest scrub se transformă într-o mască și cu ajutorul unor mănuși de plastic menține mediul termic al pielii și pătrunde în profunzime. La final, aplicăm o loțiune pe care o masăm astfel încât să rămână ca o peliculă deasupra pielii pentru protecție și regenerare”, a spus ea.

Manichiura pentru toamna 2023[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rujuri de lux pentru bucuria ta. Top 10 opțiuni exclusive și elegante

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies