Secrete pentru unghii impecabile. Cum să respecți eticheta în îngrijirea unghiilor și să creezi o bună impresie

secrete pentru unghii impecabile
Secrete pentru unghii impecabile

Chiar și unghiile reprezintă oglinda noastră. Însă știați care sunt secretele pentru avea unghii impecabile?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact secretele pentru a obține unghii impecabile. În plus, descoperiți și cum puteți respecta eticheta, atunci când vine vorba despre îngrijirea unghiilor. 

 

5. Lungimea 

Pe locul 5 se află lungimea. Când vine vorba despre lungimea unghiilor, cu siguranță aceasta trebuie să fie aleasă în funcție de propriile preferințe.

Se recomandă totuși să ne păstrăm unghiile destul de scurte și tăiate, pentru că dacă ne vom dori un ghid mai lungi, acestea au nevoie de o îngrijire sporită, în comparație cu cele scurte, motiv pentru care ar trebui să fii și dispusă ca de fiecare dată să ai grijă de acestea, pentru a le face să pară cât mai elegante cu putință, ținând cont de faptul că unghiile lungi pot da impresia că există mai puțină eleganță și mai puțin profesionist, într-un fel sau altul.
În plus, de menționat este și faptul că atunci când ați decis lungimea unghiilor, ar trebui să vă asigurați că le și păstrați pe toate sub această formă, dat fiind faptul că în momentul în care o unghie se rupe, trebuie să le tăiați și pe restul unghiilor pentru a se potrivii la toate lungimea. De asemenea, dacă obișnuiți să vă mai faceți și unghii cu gel, și se întâmplă ca o unghie să se rupă, puteți cere manichiurist ului să o crească cu o unghie cu gel, pentru a nu fi nevoie să tăiați și restul unghiilor lungi.
Astfel, se recomandă să apelăm mai mult la unghiile puțin mai scurte, dat fiind faptul că cele mai lungi, vor avea și o suprafață mai mare sub unghii, acela fiind un mediu absolut perfect pentru reproducerea bacteriilor, motiv pentru care ar trebui să ne curățăm unghiile în mod frecvent, în cazul în care unghiile sunt mari. 

Citește și: Sănătate și frumusețe. Importanța consultului dermatologic după perioada verii

manichiura clasica
Secrete pentru unghii impecabile[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum să obții o tunsoare care te avantajează. „Fox Cut” este în trend la Hollywood

4. Forma unghiei  

Pe locul 4 se află forma unghiei. Și atunci când vine vorba despre forma unghiei este un aspect foarte important, dat fiind faptul că aceasta trebuie să fie aleasă întotdeauna în funcție de personalitatea ta, caracterul tău, stilul de viață, dar

totodată și ocupația. Astfel, în cazul în care lucrați într-o lume corporativă, ar trebui să vă alegeți forme mult mai clasice ale unghiilor, dar totodată să arate și sănătos, dat fiind faptul că va emana anumite informații despre noi, fără să ne dăm seama. În general, forma ovală, migdală, și cea rotundă, sunt cele care vă vor alungi vizual degetul, pentru a îl face să pară mult mai subțire și mai rafinat în timp ce forma pătrată va scurta vizual degetul, făcându-le să pară mai scurte și mai voluminoase decât sunt de fapt.  

eticheta in ingrijirea unghiilor
Secrete pentru unghii impecabile[Sursa foto: freepik]

3. Culoarea 

Pe locul 3 se află culoarea. În ciuda faptului că există nenumărate persoane care consideră faptul că, nuanțele elegante și feminine sunt doar cele pastelate sau bejul deschis, adevărul este de fapt altul. În funcție de preferințe, o culoare elegantă poate să fie reprezentată și de roșu sau vișiniu. Cu toate acestea ar trebui să evităm culorile strălucitoare, foarte luminoase, cele neon, de asemenea și cele strălucitoare cu model, pietre sau diverse decorațiuni.

Odată aleasă culoarea, trebuie să ne asigurăm că rămâne și intactă pentru cât mai mult timp cu putință, pentru că în cazul în care de pe o anumită unghie a dispărut puțină culoare, ar trebui să le refacem pe toate. De asemenea, în cazul în care obișnuiți să vă faceți unghiile la salon, ar trebui să vă asigurați totuși că aveți acasă aceeași ojă în ceea ce privește culoarea, pentru că în cazul în care doriți să adăugați culoare acolo unde nu mai este, să o puteți face, și să nu existe o diferență prea notabilă

cum sa creezi o impresie buna prin unghii
Secrete pentru unghii impecabile[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”- stirilekanald.ro

2. Cuticulele 

Pe locul 2 se află cuticulele. Acestea sunt mai exact celulele moarte ale pielii, care se află în jurul unghiei noastre. Acestea sunt cele care ne protejează unghiile de diverse infecții și ciuperci, astfel încât au un rol protector. Există nenumărate persoane care în momentul în care cuticulele cresc, obișnuiesc să le muște, însă în cele din urmă nu vor arăta deloc estetic. Prin urmare, în cazul în care doriți să le îndepărtați sub o altă formă, puteți achiziționa un aparat potrivit pentru acest lucru, sau un ulei pentru a îl aplica pe cuticule din când în când. 

inatrirea unghiilor
Secrete pentru unghii impecabile[Sursa foto: freepik]

1. Mâna în sine 

Pe locul unu se află mâna în sine. Bineînțeles că trebuie să avem grijă de unghii în mod special, însă și întreaga noastră mână este importantă în acest sens. Se pare că primele semne de îmbătrânire apar de obicei pe mâini, motiv pentru care ar trebui să le acordăm și lor suficientă atenție mai exact, din când în când să utilizăm o cremă specială de mâini, care este bogată în textură, în special dacă pielea este destul de uscată, fiind nevoie să o aplici destul de des, în cantități mici bineînțeles. Astfel, ne vom asigura de faptul că mâinile noastre sunt hidratate așa cum trebuie, ținând cont de faptul că ne putem alege o cremă conform propriilor preferințe, dar și destul de accesibile, iar în cazul în care alegeți o cremă de dimensiuni mai mici, o puteți avea întotdeauna în geantă cu voi. 

Secrete pentru unghii impecabile[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum să evitați 8 obiceiuri comune care vă pot face să arătați mai în vârstă

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul


Cookies