Mara Bănică a născut! Vedeta a adus pe lume o fetiță chiar de ziua mamei sale: „Un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit”

Mara Bănică a născut!
Mara Bănică a născut!

Jurnalista a devenit, în mod oficial, mămică pentru a doua oară! Cum se simte acum vedeta.

Mara Bănică a născut marți, 1 februarie 2022, o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota 10 din partea medicilor! Marele anunț a fost făcut chiar de îndrăgita jurnalistă, printr-o postare pe contul ei de socializare. Cum se simte acum proaspăta mămică?

Citeste si: Mara Bănică, probleme în ultimele luni de sarcină! Cum se simte jurnalista: „Plâng trei-patru ore pe zi!”

Mara Bănică a născut!
Mara Bănică a născut![Sursa foto: Facebook]

Mara Bănică, mămică pentru a doua oară!

Vedeta a devenit oficial mămică pentru a doua oară pe data de 1 februarie, iar anunțul cel mare a venit chiar din partea ei! Evident foarte fericită, Mara Bănică a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare pe patul de spital. La descriere, proaspăta mămică a scris un mesaj de-a dreptul emoționant cu ocazia acestei zile speciale, specificând și câteva detalii despre cum a decurs sarcina.

Vedeta de televiziune a adăugat, de asemenea, că fetița ei a venit pe lume chiar de ziua mamei sale!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Astăzi ne-am marit familia! Am născut dimineaţă la 7.24 o fetiţă perfect sănătoasă! Suntem bine amandouă, ne acomodam cu viaţa exterioară! Tot astăzi este şi ziua de naştere a mamei mele, aşa că un cadou mai frumos nu cred că s-ar fi potrivit! Multumesc tuturor pentru urări şi să vă fie bine!”, spune Mara

Bănică.

Citeste si: Mara Bănică a dezvăluit sexul bebelușului! Jurnalista este în culmea fericirii: „O să avem pereche!”

Mara Bănică a născut!
Mara Bănică a născut![Sursa foto: Facebook]

Ce nume a ales Mara Bănică pentru fiica sa

Îndrăgita vedetă de televiziune avea deja pregătit un nume special pentru micuța ei, chiar de pe vremea când era însărcinată cu Dima, primul copil. La momentul respectiv, credea că o să aibă o fetiță. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu m-am gândit la un nume, soțul meu nu e chiar atât de încântat de numele ales de mine.

Ideea este că, atunci când eram însărcinată cu Dima, știam că este fată, și am știut că este fată până la șapte luni, și am rămas cu ideea asta, că, dacă vreodată am să am o fată, așa o să o cheme”, mai spunea Mara.

Mai mult decât atât, Mara Bănică a mărturisit la vremea respectivă că este vorba despre un nume rusesc, însă nu era foarte hotărâtă în privința acestui lucru.

„Acum să vedem ce decide și el, pentru că e o decizie pe care o să o luăm împreună. El mi-a spus că atunci când se va naște și o va vedea, atunci va ști și ce nume i se potrivește. Numele ales de mine nu este un nume obișnuit, este tot un nume rusesc”, a spus ea.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mara Bănică s-a logodit! Vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei: „Fără cuvinte...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies