Margherita de la Clejani este căutată de Poliție! A lovit și amenințat două femei!

Mergherita de la Clejani
Margherita de la Clejani, nou scandal cu Poliția.

Margherita de la Clejani a iscat un nou scandal, din cauza căreia este căutată de Poliție. Se pare că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a lovit și amenințat două femei.

După ce în urmă cu doar câteva luni Margherita de la Clejani era protagonista unui scandal de amploare, provocat de un accident grav pe străzile Bucureștiului, se pare că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani nu și-a învățat lecția, pentru că a comis-o din nou!

Citeste si: Ce consumă Margherita de la Clejani! Vedeta a recunoscut: „Mă injectez cu...”

Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani, după scandalul provocat de accident.[Sursa foto: Instagram Margherita-morningstar]

Se pare că frumoasa Margherita este căutată de Poliție, după ce a lovit și amenințat două femei, relatează SpyNews.ro. Comportamentul Margheritei pare să fie neschimbat după ce în urmă cu destul de puțin timp umplea primele pagini ale tabloidelor tot din cauza atitudinii sale.

Margherita de la Clejani, scandal pentru care este căutată de Poliție

Copilul cel mare al Clejanilor este căutate de Poliție.

Cântăreața ar fi lovit și amenințat două femei, angajate ale unei societăți comerciale. Potrivit comunicatului trimis de Poliție, Margherita a pornit o ceartă cu acestea, le-a agresat și ulterior a fugit de la locul incidentului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Margherita de la Clejani nu se potolește! Aroganță incredibilă după accidentul pe care l-a provocat! VIDEO

Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani, după ce s-a zvonit că ar consuma substanțe interzise.[Sursa foto: Instagram Margherita-morningstar]

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Margherita
Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani s-a schimbat radical.[Sursa foto: Instagram Margherita-morningstar]

Poliția a informat că în numele Margheritei de la Clejani a fost întocmit un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire, alte violențe și amenințare, iar cercetările vor fi continuare pentru a fi descoperite circumstanțele care au dus la acest scandal.

„În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, mai relevă comunicatul.

Citeste si: Viorica de la Clejani, criză de nervi după ce a văzut rezultatul analizelor Margheritei



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Margherita de la Clejani nu se potolește! Aroganță incredibilă după accidentul pe care l-a provocat! VIDEO

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies