Maria Chițu și Albert Oprea, despre presupusul sărut de la Survivor România 2021. A fost adevărat sau nu?

maria chitu si albert oprea
Maria Chițu și Albert Oprea au vorbit despre prietenia care i-a legat la Survivor România 2021

Maria Chițu și Albert Oprea s-au apropiat extrem de mult la Survivor România 2021, dar s-au sărutat oare? Ce spun foștii concurenți.

Maria Chițu și Albert Oprea au legat o frumoasă prietenie la Survivor România 2021, asta până când lumea a presupus că cei doi sunt într-o relație și s-au îndepărtat. Cu toate acestea, cei doi au vorbit despre presupusul sărut din Republica Dominicană.

Maria Chițu și Albert Oprea, despre presupusul sărut de la Survivor România 

Atât Maria Chițu cât și Albert Oprea au fost extrem de aproape de câștigarea marelui premiu de la Survivor România 2021, însă în cele din urmă au ieșit din competiție.

La un moment dat, cei doi concurenți au devenit extrem de apropiați și toată lumea credea că ar fi urmat o relație de iubire începută în Republica Dominicană, dar iată că lucrurile nu au stat deloc așa.

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Elena Marin: "Ea era bună la început"

maria chitu despre sarut
Maria Chițu și Albert Oprea au vorbit despre sărutul de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

"Am fost atenționat de multe persoane: "Băi, vezi că e pe bune". Eu nu credeam, ziceam "Hai, mă, că tre' să îți dea ceva în spatele camerei". Credeți-mă că nu se dă nimic în spatele camerei, se mănâncă foarte mult cocos. Când am văzut o nucă de cocos acum am zis: "Luați-o de-aici că nu mai mănânc nucă de cocos toată viața".

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin, dezvăluiri din intimitate: ”Eram pregătit să dorm pe parchet”

Primul factor care te doboară este foamea. La început era entuziasmul ăla, dar după o săptămână-două începea să își spună cuvântul foamea. Eu am crezut că am experimentat foamea, dar ce e la Survivor...", a mărturisit Albert Oprea. 

După presupusul sărut, cei doi Războinici s-au îndepărtat destul de mult și au păstrat o distanță considerabilă fără ca măcar să existe vreo urmă a unei prietenii care i-a legat.

maria chitu si albert oprea
Maria Chițu și Albert Oprea au devenit prieteni la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Maria Chitu]

"Am înțeles că s-a întâmplat noaptea în somn, prima reacție a fost că omul nu e ok psihic, să mă pupe în somn, după care mi-a povestit că într-o seară mi-a spus ceva la ureche", a declarat Maria Chițu.

Maria Chițu și-a amintit că Albert Oprea a pupat-o pe obraz, însă în niciun caz nu poate fi vorba despre un sărut în toată regula.

"Am fost întrebat dacă am pupat-o vreodată pe Maria, am spus că da, dar nu atunci. Nu m-a întrebat nimeni dacă am pupat-o pe gură în somn că aș fi spus nu", a declarat Albert.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Maria Chițu dezvăluie lucruri secrete despre foștii ei colegi: „Trebuie să deschideți un pic ochii”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies