Maria Constantin a recunoscut că și-a înșelat fostul partener fotbalist cu actualul ei soț. “Eu am fost sinceră și am spus, m-am dus la el.”

Maria Constantin a recunoscut că și-a înșelat fostul partener fotbalist cu actualul ei soț. “Eu am fost sinceră și am spus, m-am dus la el.”
Maria Constantin a recunoscut că și-a înșelat fostul partener fotbalist cu actualul ei soț. “Eu am fost sinceră și am spus, m-am dus la el.”

Maria Constantin a recunoscut că și-a înșelat fostul partener cu actualul soț.

Maria Constantin a trecut prin multe momente tumultoase atunci când vorbim de viața ei personală, iar după divorțul de Marcel Toader, aceasta a mai avut o relație cu un fotbalist, Dacian Varga, despre care a vorbit în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo. Aceasta a mărturisit că l-a înșelat cu actualul soț, deoarece a vrut să facă această nebunie o dată în viață și nici măcar nu-și imagina că se va mai vedea a doua oară cu persoana cu care s-a întâlnit.

Artista a fost sinceră cu partenerul de la acea vreme și i-a recunoscut, însă spune că în familie nu a făcut acest lucru niciodată și că a fost prima dată.

“La prima întâlnire am zis așa: “nu știu ce o să iasă sau dacă o să ne mai vedem vreodată, dar pur și simplu am vrut să te cunosc.” Era o altă nebunie a mea.

Eu eram într-o relație. Pur și simplu a fost o nebunie să testez și eu, să văd cum e acest înșelat și da, am înșelat și eu pentru prima dată. A fost o nebunie, iar dintr-o nebunie au fost mai multe și am ajuns măritată. Eu am fost sinceră și am spus, m-am dus la el. A fost pentru prima oară în viața mea când am făcut lucrul acesta.
Eu am mai avut relații și după ce am divorțat, dar nu s-a întâmplat niciodată în familie sau în căsnicia mea să fac ceva de genul. Pentru mine, familia înseamnă ceva sfânt.”,
a povestit Maria Constantin.

Maria Constantin, despre situația incomodă create între ea și fotbalistul de la acea vreme

Citește și: Maria Constantin, despre cum a fost înșelată de Marcel Toader chiar în propria locuință. „Îți plătesc o cameră la hotel, dar te rog, nu acasă.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Maria Constantin
Maria Constantin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Maria Constantin, despre prima căsătorie și motivul pentru care părinții nu au acceptat relația. “Nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație. Nu mai exista niciun defect”

Fostul ei partener de atunci avea o problemă în a i se pronunța numele în diferite emisiuni sau la evenimente, iar situația dintre ei devenise una incomodă, deoarece era inevitabil să nu-l întrebe cineva de relație.

Ulterior, cu timpul, și-a dat seama că nici sentimentele dintre ei nu erau atât de puternice, iar nebunia înșelatului din relație i-a adus căsnicia din prezent. 

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

“În această relație pe care eu o aveam cu fotbalistul acesta, era cumva doar o relație de iubiți. Nici nu-i plăcea să apară, nu asta era o problemă, chiar nu era o problemă, doar că devenise o situație ușor incomodă. Pentru că mergem la emisiuni și este cumva cunoscut. “Hai să recunoaștem ca să știe toată lumea că ești cu el.” Veneam acasă și nu-i convenea că de ce s-a spus numele lui, de parcă spuneam eu, nu ți-am pronunțat eu, nu am zis nimic.

Nu-i plăcea deloc să apară, iar plus de asta, am realizat că sentimentele nu erau nici atât de puternice pe cât credeam. Era doar pur și simplu o etapă din viața mea pentru că a insistat el foarte mult. Cumva am zis să încerc și varianta asta. Dar nu eram complet mulțumită din toate punctele de vedere.”, a mai spus Maria Constantin.

Maria Constantin și actualul soț
Maria Constantin și actualul soț[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Maria Constantin, despre prima căsătorie și motivul pentru care părinții nu au acceptat relația. “Nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație. Nu mai exista niciun defect”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei și cum se înțeleg aceștia. „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies