Maria Constantin, schimbare neașteptată de stil! Cum arată cântăreața cu breton și cu părul brunet

Maria Constantin, schimbare neașteptată de stil! Cum arată cântăreața cu breton și cu părul brunet
Maria Constantin, schimbare neașteptată de stil

Maria Constantin și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu un nou look, total neobișnuit pentru stilul său.

Maria Constantin se află printre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere din țară. Artista pune valoare pe imaginea ei, astfel că, odată la ceva timp, își uimește admiratorii din mediul online cu schimbările de stil pe care le face. Cântăreața și-a speriat puțin fanii, inițial aceștia crezând că este vorba despre un look permanent. Însă, privind mai atent, și-au dat seama instant că este vorba despre o prezentare de modă care impunea un anumit stil.

Iată despre ce este vorba, de fapt!

Citește și: Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader. “Ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit.”

Maria Constantin, schimbare neașteptată de stil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut pasul cel mare. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit

Încă de la începutul carierei sale muzicale, Maria Constantin și-a obișnuit urmăritorii cu părul blond, însă de această dată a dorit să își facă o schimbare radicală. Recent, artista a apărut brunetă în mediul online și, mai mult decât atât, cu un breton. Deși a fost vorba doar despre o perucă, admiratorii nu au putut să nu ofere o reacție, complimentând-o pe cântăreață pentru faptul că i se potrivește absolut orice, oricât de mare ar fi schimbarea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Maria Constantin, de la părul blond, la părul brunet

În cadrul unei prezentări de modă, Maria Constantin a abordat un look destul de neobișnuit pentru stilul ei zilnic. În haine negre, păr negru cu breton, dar și un machiaj surprinzător, artista a defilat în fața oamenilor prezenți la eveniment, alături de alte câteva fete care au avut același stil.

Maria Constantin este la fel de frumoasă și cu părul negru, însă este puțin probabil ca aceasta să abordeze pe viitor un asemenea look permanent.

Citește și: ,,Îmi place tot corpul meu”. Cum a reacționat Maria Constantin, după ce a fost pusă la zid din cauza operațiilor estetice

Maria Constantin, schimbare neașteptată de stil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Maria Constantin, schimbările de look pe care le-a avut până în prezent

De-a lungul vremii, Maria Constantin și-a mai surprins fanii cu diverse schimbări de stil, însă până acum niciuna nu a fost destul de radicală. Cel mult, cântăreața și-a reîmprospătat sau și-a schimbat nuanța de blond, cu care deja îți obișnuise admiratorii.

Citește și: Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"

Maria Constantin, schimbare neașteptată de stil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Maria Constantin nu a fost prezentă la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: „Vreau să-i păstrez amintirea vie”



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Când o vrea Dumnezeu.” Valentin și Codruța Sanfira, despre venirea pe lume a unui copil

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies