Maria Ghiorghiu, noi viziuni despre Alexandra: "Trăiește și este plimbată cu mașina"

Maria Ghiorghiu, noi viziuni despre Alexandra:
Maria Ghiorghiu, noi viziuni despre Alexandra: "Trăiește și este plimbată cu mașina"

Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu spune că a văzut-o pe Alexandra, fata răpită de Gheorghe Dincă, cel care spune că a omorât-o, dar nu-și amintește unde i-a ascuns trupul. Ghiorghiu este convinsă, după cum povestește, că fata trăiește și este plimbată cu o mașină de cei care au sechestrat-o.

”Alexandra Trăiește și este „plimbată” cu mașina! Dragii mei, În aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, vad undeva in dreapta mea o strada pe care era stationata o masina in care era un intuneric total. Dar Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului, cu Puterea Sa, a voit ca eu sa vad cine era in acea masina. Nu vedeam masina pe dinafara,ci numai bancheta din spate a masinii si era intuneric in masina.

Vad bancheta din spate a masinii care era destul de spatioasa,iar pe mijlocul banchetei din spate,statea in şezut Alexandra,fetita disparuta.Era legata ca de un trunchi de copac,atat de tare era legata de bancheta spate a masinii. In dreapta ei, vad un zdrahon de barbat (il vad din spate),are haine inchise la culoare,este atletic si inalt de peste 1,80m (cred eu).Acest barbat o legase pe Alexandra si cauta sa o linisteasca ca sa nu se zbata.

Avea scoci maro pe corp,Alexandra. Era infasurata in scoci maro,ca un balot de paie.

Alexandra se zbatea ca sa scape din legaturi,dar nu putea misca decat capul.Gura îi era acoperita cu scoci maro. Aud glas care spune asa: “Ca să nu se zbata, o legat-o conform planului ales !” Chiar si-asa legata,Alexandra prin miscarile capului si cu privirea la cel de langa ea, se vedea ca vrea sa-l infrunte,ca sa se elibereze.Dar

din păcate,nu putea. Cel care era langa ea, era inalt si atletic,avea haine negre la culoare si lat in spate,posibil vreo salopeta neagra. Posibil Prieteni, ca pe timp de noapte sa se incerce transferul Alexandrei dintr-un loc intr-altul ,cu o masina mai altfel decat cele mici obinuite,avand in vedere spatiul larg de pe bancheta spate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dragii mei,orice-ar spune acest auto-intitulat criminal, eu va spun ca aceasta fetita traieste. Unde anume o tot plimba acesti traficanti de carne vie,eu nu stiu. Dar stiu ca fata traieste si ca e plimbata din loc in loc, atunci cand acestia simt ca se apropie de ei pericolul de a fi descoperiti. Cu siguranta,Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne vor descoperi noua locul,iar prin ocrotirea Maicii Domnului, Alexandra va fi salvata”,

a scris Maria Gheorghiu pe blogul ei.

Citeste si: Moment emoționant la UNTOLD! DJ Don Diablo i-a dedicat o piesă Alexandrei, fata care a făcut să plângă o țară întreagă "M-a răpit un domn..."

Citeste si: Horoscop duminică, 4 august 2019. Ziua revanșei! După o perioadă plină de tristețe, se vede, în sfârșit, fericirea!

Citeste si: Cutremurător! Ce scria Marcel Toader în ultima postare pe Facebook



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies