Marius Elisei face lumină în cazul divorțului de Oana Roman: "Ea e vulcanică..."

marius elisei declaratii despre divort
Marius Elisei vorbește deschis despre divorțul de Oana Roman

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit oficial în urmă cu câteva zile. Acum, bărbatul vorbește deschis despre despărțire.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat pe cale amiabilă în urmă cu câteva zile. După acest episod, foștii soți au postat un videoclip pe o rețea de socializare, acolo unde vorbesc despre despărțire. Acum, Marius Elisei vine cu completări în acest caz.

Marius Elisei, despre divorțul de Oana Roman

Marius Elisei a dorit să facă lumină în cazul divorțului de Oana Roman și vorbește cu sinceritate despre relația pe care o are acum cu mama fiicei sale.

"Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat.

Citeste si: Marius Elisei, mesaj subtil pentru Oana Roman: "Mă fac că nu văd..."

Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor.

Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri. Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus problema.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

marius elisei despre divortul de oana roman
Marius Elisei rupe tăcerea despre despărțirea de Oana Roman[Sursa foto: Instagram Marius Elisei]

Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie", a declarat Oana Roman.

Motivul real al despărțirii, după cum spune Marius Elisei, era cearta care se crea inevitabil din cauza lucrurilor mărunte. 

Citeste si: George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint: „Eu prost...”

„Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt și am decis să alegem o cale să fie bine pentru amândoi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nici eu nu mă simțeam implicat în casă, nu produceam, nu făceam, mă durea și pe mine. Timp de șapte ani am trecut prin multe, le-am depășit. Când ea nu putea să lucreze, am făcut-o eu. După ce ea și-a revenit, am stat eu cu cea mică. Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva nimic”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

oana roman divort marius elisei
Oana Roman și Marius Elisei au vorbit pe rețelele de socializare despre divorț[Sursa foto: Instagram Oana Roman]

Marius Elisei a recunoscut faptul că a părăsit locuința în care trăia cu Oana Roman în data de 17 decembrie. Fostul soț al vedetei a suferit de depresie, mai ales că și-a petrecut sărbătorile de iarnă singur, după cum a spus chiar el.

„Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie, nu a fost ușor. M-am simțit ca un om pe care nu-l voia nimeni, dar asta a fost doar în capul meu.

Lumea nu știa ce se întâmplă, că am plecat sau că sunt singur. Divorțul e un șoc, nu e ușor, mai ales că este și un copil. Din partea mea a venit, eu am zis să divorțăm, dar și Oana a fost de acord și m-am bucurat. Mă bucur că s-a ajuns aici, la notar. Am decis împreună totul. Timpul va decide ce se va întâmpla, orice este posibil, mai ales că eu îmi mai doresc copii. Diferența dintre noi nu a contat, pentru că a existat dragoste, ne-am iubit și ne-am plăcut”, a precizat Marius Elisei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Marius Elisei, prima reacție după ce s-a aflat că divorțează de Oana Roman „Sunt bine...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies