Marius Moga a vorbit despre cum își motivează fiica să citească! „Minutele de ecran și le obține doar citind. Fiecare pagină e un minut de ecran.”

Marius Moga a vorbit despre cum își motivează fiica să citească! „Minutele de ecran și le obține doar citind. Fiecare pagină e un minut de ecran.”
Marius Moga a vorbit despre cum își motivează fiica să citească! „Minutele de ecran și le obține doar citind. Fiecare pagină e un minut de ecran.”

Marius Moga a vorbit despre educația pe care i-o oferă fiicei sale.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunocuți și apreciați cântăreți și compozitori de la noi din țară, care până la vârsta de 42 de ani s-a bucurat de un real succes, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Atunci când vine vorba de viața personală, compozitorul este căsătorit de aproape un deceniu cu Bianca Lăpuște, frumoasa lui soție, care i-a dăruit cel mai frumos cadou, pe fiica lor, Maria Elisabeta.

Astfel, Marius Moga, pe lângă viața de artist, este și un tată extrem de dedicat, care se ocupă îndeaproape de creșterea și educația fiicei sale. Maria Moga are 8 ani și este o adevărată domnișoară, fiind la vârsta la care tentația telefoanelor și a tehnologiei este din ce în ce mai mare. Cu toate acestea, părinții săi știu cum să o gestioneze această situație.

Invitat în cadrul unei emisiuni la radio, Marius Moga a vorbit despre modalitatea prin care își motivează fiica să citească cât mai mult și să petreacă mai puțin

timp pe telefon.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale. Nimeni nu știe cum arată copilul de 6 ani: „Nu este afectat de supraexpunere”

Marius Moga, despre cum își motivează fiica să citească
Marius Moga și soția sa [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Marius Moga. „Am enervat pe toată lumea în jurul meu cu felul meu de a face lucrurile altfel”

Marius Moga, despre educația pe care i-o dă fiicei sale

Marius Moga, despre cum își motivează fiica să citească
Marius Moga și fiica sa [Sursa foto: Instagram]

Artistul a dezvăluit că a implementat o regulă foarte utilă, care îi dă fiicei sale posibilitatea să petreacă timp pe telefon, dar în același timp o motivează să citească cât mai multe pagini. Astfel, pentru fiecare pagină citită, Maria primește un minut pe care poate să îl petreacă pe telefon.

 „ Replica ei preferată e, și în engleză, și în română, îmi zice „It `s nor fair ” (nr. nu e corect). Și de obicei are legătură cu gata cu ecranele, înapoi la citit. „Nu e corect!” Avem o regulă. În principiu, minutele de ecran și le obține doar citind. Fiecare pagină e un minut de ecran. Trebuie să fie un sistem că altfel primim totul de-a gata .”, a povestit Marius Moga, despre educația fiicei sale. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oana Roman, atac dur la adresa Catincăi Roman, după ce sora sa a condamnat modul fastuos în care vedeta i-a organizat înmormântarea Mioarei Roman! „Nu te implici cu nimic, nu plătești nimic.”

ANUNȚ ȘOCANT! Lidia Buble, BOLNAVĂ de psoriazis. ”Pe pielea mea au început să apară niște PETE foarte ciudate”

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

ulia Albu, adevărul despre cearta pe care a avut-o în parcarea unui hypermarket: "Dintr-un motiv total stupid". Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Mike

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies