Mary Reynolds, sosia Reginei Elisabeta, se retrage, din respect pentru monarh. Ce a anunțat, după 34 de ani de activitate

Mary Reynolds, sosia Reginei Elisabeta, se retrage, din respect pentru monarh. Ce a anunțat, după 34 de ani de activitate
Mary Reynolds, sosia Reginei Elisabeta, se retrage, din respect pentru monarh. Ce a anunțat, după 34 de ani de activitate

Mary Reynolds a fost cunoscută drept sosia Reginei Elisabeta a II-a timp de 34 de ani. Ea le-a transmis urmăritorilor și susținătorilor săi că se va retrage din activitate ,,din respect” pentru monarh.

Sosia Reginei Elisabeta a-II-a, Mary Reynolds, a anunțat că renunță la job după 34 de ani de activitate „din respect” pentru regretatul monarh.

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: ShutterStock]

Citeste si: De ce sunt mai puține flori la moartea Reginei Elisabeta a II-a, față de moartea Prințesei Diana

Mary Reynolds se retrage, după 34 de ani de activitate

Mary Reynolds a decis să renunțe la muncă, după 34 de ani de activitate, din respect pentru Regina Elisabeta a II-a.

Chiar dacă nu va mai activa, ea a declarat că va păstra ținutele ca amintire în memoria unei femei, care după spusele ei, „se simțea parte din familie”.

Mary Reynolds este o englezoaică, în vârstă de 89 de ani, din Epping Essex, iar cariera ei de sosie a Reginei Elisabeta a II-a a început în anul 1988. Foarte multe persoane i-au spus că seamănă cu regretatul monarh încă de pe vremea când avea 17 ani.

În cei 34 de ani de carieră, Mary Reynolds a apărut în mai multe filme și emisiuni televizate, printre care și ,,Doctor Who” în anul 1988 și ,,Bullseye”, în anul 1990, alături de regretatul Sir Roger Moore.

Sosia Reginei Elisabeta a II-a a spus că acum este o schimbare de eră și că totul va fi foarte ciudat. Ea se uita la televizor cu o zi înainte și simțea că vor veni vești proaste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Vreau să spun că acum este o schimbare de eră, totul va fi foarte ciudat. Mă uitam la televizor cu o zi înainte și simțeam că vor fi niște vești proaste, care, desigur, au venit în cele din urmă și te fac să te simți foarte, foarte, foarte, foarte trist.

Și apoi îți cam dai seama că acela va fi sfârșitul, în ceea ce mă privește... din respect, nu cred că ar trebui să se facă ceva", a declarat Mary Reynolds.

Cu toate că Mary este de părere că hotărârea de a înceta activitatea de imitatoare este cea bună, decizia nu vine fără o mare tristețe.

Mary este de părere că această hotărâre este cea mai bună, dar în spatele acestei decizii se află un val de tristețe.

Ea a declarat că tocmai s-a mutat de acasă și are două cutii de pălării de care nu va mai avea nevoie.

„Tocmai m-am mutat acasă... și am două cutii pline de pălării și tocmai am găsit un loc unde să le pun și m-am gândit: Nu o să mai am nevoie de ele. Te face să te simți foarte trist", a mai spus Mary.

Citeste si: Cum făceau amor Prințul Charles și Diana. Ce a declarat Prințesa, în urmă cu 37 de ani

Ce a mai declarat sosia Reginei Elisabeta a II-a

Englezoaica a mărturisit că va păstra ținutele, deoarece au făcut parte din viața ei foarte mult timp. Chiar dacă nu a întâlnit-o niciodată pe regină, Mary Reynolds a susținut că a fost martoră la nunta și încoronarea Elisabetei a II-a.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am dormit peste noapte pe drum cu prietenul meu, în corturi. Ne-am udat foarte tare și am fost foarte norocoși pentru că una dintre clădirile de acolo avea un radio, așa că am auzit întreaga slujbă. Și când i-au pus coroana pe cap, cerul s-a deschis", a mărturisit Mary.

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a[Sursa foto: ShutterStock]

Citeste si: „La începutul anului am spus că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat!” Carmen Harra a prezis moartea Reginei Elisabeta!

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies