Masca cu scorțișoară pentru păr, ideală pentru sezonul rece! Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare

Masca cu scorțișoară pentru păr, ideală pentru sezonul rece! Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare
Masca cu scorțișoară pentru păr, ideală pentru sezonul rece! Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare

Părul este o parte fundamentală a fiecărei persoane și, ca oricare alt aspect, trebuie să fie îngrijit în mod regulat, căutând mereu să nu fie deteriorat.

Acum, în cadrul sfaturilor pentru îngrijirea pielii și a părului, vă vom învăța cum să faceți măști cu scorțișoară pentru a vă proteja părul în sezonul rece.

Citește și: Rețeta de brioșe dietetice a Cristinei Șișcanu! Vedeta a împărtășit secretele nutriționistului

Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare
Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare[Sursa foto: freepik]

Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare

Și, cu siguranță, pentru a-ți menține părul în stare bună, ai cumpărat diverse produse, dar trebuie să știi că, deși acestea sunt eficiente, ai și opțiuni naturale care sunt la fel de eficiente.

Una dintre aceste opțiuni este să folosești scorțișoara pentru a avea grijă de părul tău, și chiar dacă poate că nu ești convins să o folosești, trebuie să știi că scorțișoara este bogată în uleiuri esențiale care vor ajuta la stimularea scalpului și la promovarea creșterii părului, deci este un remediu sigur și eficient.

Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare
Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare[Sursa foto: freepik]

Cum să îți îngrijești părul în sezonul rece cu ajutorul scorțișoarei

Scorțișoară cu miere

Aceasta te poate ajuta semnificativ și ambele ingrediente le ai acasă, ele servind ca balsam și hidratant pentru păr.

Ce trebuie să faci este să amesteci într-un recipient 2 linguri de miere, 4 linguri de scorțișoară măcinată și 1 cană de apă călduță; iar când le ai, amestecă-le bine până devin omogene.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După ce speli părul cu un șampon neutru, aplică amestecul tău de scorțișoară și miere și masează ușor. Lasă-l să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește-l și poți pieptănă-l ca de obicei.

Scorțișoară, rozmarin și ou

Atât scorțișoara, cât și rozmarinul și oul, vor funcționa bine pentru părul tău, datorită faptului că rozmarinul ajută în mod semnificativ părul și stimulează creșterea acestuia.

Pentru a o pregăti, trebuie să fierbi apă de rozmarin cu 6 crengi, iar când a dat în clocot, o lași să se odihnească. Într-un recipient, bați un ou până când devine cremos și adaugi, de asemenea, 1/4 de ceașcă de scorțișoară.

Aplică masca pe scalp timp de 5 minute și las-o să acționeze încă 10 minute. La sfârșit, clătește bine cu apa ta de rozmarin.

Scorțișoara și uleiul de măsline

De asemenea, scorțișoara poate ajuta la obținerea unor rezultate favorabile, cum ar fi creșterea strălucirii părului uscat, cu ajutorul uleiului de măsline.

Aici trebuie să pui 3 picături de ulei de măsline într-un vas și să-l încălzești la foc mic până când devine cald. Apoi, adaugă 2 linguri de scorțișoară și amestecă bine până când totul se integrează.

Aplică amestecul tău de scorțișoară și ulei de măsline pe părul umed, lasă-l să acționeze timp de 20 de minute dacă dauna este ușoară sau, dacă este severă, lasă-l peste noapte, și când a trecut timpul adecvat pentru părul tău, clătește-l bine cu apă călduță.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Scorțișoară cu maioneză

Poți folosi aceste ingrediente pentru a face părul tău mai mătăsos, ceea ce este ideal pentru părul uscat sau mixt.

Pentru a o prepara, într-un recipient amestecă 1 lingură de maioneză și 1 lingură de scorțișoară măcinată, amestecă bine, apoi adaugă 5 picături de apă de trandafiri și amestecă din nou până se omogenizează.

Mod de utilizare: înainte de a aplica această mască, asigură-te că părul tău este bine pieptănat, apoi acoperă-l cu mască și las-o să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește doar cu apă călduță, fără a folosi șampon.

Ca recomandare, înainte de a utiliza oricare dintre aceste măști, asigură-te că folosești o cantitate mică pentru a verifica dacă nu provoacă o reacție adversă.

Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare
Trucul minune pentru creșterea podoabei capilare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Oțetul te poate ajuta să scapi de o mare problemă a corpului! Trucul de care orice femeie are nevoie



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Masca de cocos extrem de eficientă! Trucul de care femeile au nevoie, pentru a scăpa de ridurile și petele de pe ten

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies