Mască cu zaț de cafea pentru cearcăne

Mască cu zaț de cafea pentru cearcăne
Mască cu zaț de cafea pentru cearcăne

De ceva timp te confrunti cu cearcane si nu stii ce sa faci astel incat sa le estompezi? Ai incercat toate remediile posibile

Mască cu zaț de cafea pentru cearcăne. De ceva timp te confrunti cu cearcane si nu stii ce sa faci astel incat sa le estompezi? Ai incercat toate remediile posibile si acestea nu par sa dea rezultate? Ei bine, avem astazi pentru tine 3 solutii la care sa apelezi. Este extrem de important sa le urmezi pe toate in acelasi timp, daca iti doresti sa ai parte de imbunatatire semnificativa.

Primul aspect la care trebuie sa lucrezi este somnul. Este extrem de important sa intelegi felul in care somnul, sau mai degraba lipsa acestuia, te afecteaza in mod negativ. Asadar, primul lucru la care trebuie sa lucrezi este sa te asiguri ca ai parte de suficient somn si ca te odihnesti bine. Mai mult de 50% din aspectul tenului tau se va imbunatati cu un somn calitativ. Apoi, o alta solutie care trebuie adaugata este hidratarea intensa.
Si cand spunem asta, ne referim la apa si nu la alte sucuri sau lichide. Cearcanele tale se vor imbunatati semnificativ daca te hidratezi corespunzator. Acum ca am lamurit niste aspecte importante, putem sa vorbim despre felul in care poti sa iti estompezi cearcanele, folosind remedii aplicate direct sub ochi. Unul dintre remediile naturale cu cele mai bune rezultate este masca cu zat de cafea pentru cearcane.

Mască cu zaț de cafea pentru cearcăne
Mască cu zaț de cafea pentru cearcăne[Sursa foto: PixaBay]

Obisnuiesti sa bei o ceasca de cafea dimineata pentru a alunga oboseala? Cafeaua nu doar ca iti ofera energia de care ai nevoie si te ajuta sa te trezesti, dar in acelasi timp poate fi un remediu excelent pentru estomparea pungilor si a cearcanelor de sub ochi. Este suficient sa iti prepari o masca simpla pe baza de zat de cafea pentru a ascunde rapid nuantele de albastru de sub ochii tai.

Trebuie doar sa incerci si vei vedea rezultate imediat.

Cafeaua are proprietati antioxidante si nu ajuta doar la estomparea cearcanelor, ci si la prevenirea aparitiei ridurilor. In plus, are capacitatea de a stimula circulatia sanguina si reduce acumularea de fluide care cauzeaza aparitia cearcanelor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De ce apar cearcanele de sub ochi?

Un factor important in aparitia cearcanelor de sub ochi este mostenirea genetica. Insa conteaza si stilul de viata pe care il adopti. Cu cat esti mai sanatoasa, cu atat vei avea mai mici cearcanele. Consumul de alcool, oboseala, consumul excesiv de sare cat si noptile pierdute contribuie semnificativ la aparitia acestora. Vasele subtiri de sange aflate imediat sub pielea subtire se dilata atunci cand esti obosita sau petreci prea mult timp in fata monitorului, accentuand astfel tonurile albastre ale cearcanelor.

Pielea din jurul ochilor este sensibila si trebuie sa ai grija de ea in mod corespunzator.

Mască cu zaț de cafea pentru cearcăne
Mască cu zaț de cafea pentru cearcăne[Sursa foto: PixaBay]

Cum sa-ti faci masca cu zat de cafea pentru cearcane

Combină efectele benefice ale zațului de cafea cu vitaminele și proteinele din albușul de ou pentru a obține o mască ce estompează cearcănele și oferă fermitate pielii. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru o mască cu zaț de cafea pentru cearcăne:

  • Cafea proaspat macinata
  • Un albus de ou

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci cele doua ingrediente si sa le aplici sub ochi timp de 10 minute in fiecare dimineata. Calteste-te apoi cu apa cat mai rece si la final aplica o crema hidratanta. Vei descoperi cum cearcanele se reduc semnificativ si, in combinatie cu un somn corespunzator si hidratare suficienta, vor disparea complet.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum se prepară cafeaua la ibric, pentru a nu ieși amară

Citeste si: Masca faciala cu aloe vera: o vei adora

Citeste si: La ce te ajuta uleiul de ricin. Va fi masca ta faciala preferata



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies