Maurice Munteanu intervine în scandalul stiliștilor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce a spus despre Ruxi: „Nu vreau să jignesc...”

Maurice Munteanu intervine în scandalul stiliștilor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Maurice Munteanu intervine în scandalul stiliștilor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Juratul a făcut câteva precizări în ceea ce îi privește pe stiliștii care le ajută pe concurente să facă față show-ului de modă.

Ruxi este poate cea mai bună concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar acest lucru se poate observa din simplul fapt că reușește să acumuleze cele mai multe steluțe din partea juraților. Styling-urile ei sunt foarte apreciate atât de jurați, cât și de cei de acasă, iar acest lucru este motivul principal de dispute în culise și chiar pe podiumul competiției. 

Rivalele acesteia nu o cred pe cuvânt că toate alegerile vestimentare pe care le face sunt exclusiv gândite de ea și susțin că bruneta este ajutată de stiliști sau de cunoștințele pe care ea le are.

Citeste si: Viviana Sposub, declarații în premieră despre relația cu Ionuț Rusu! De ce nu a mai vorbit cu Ruxi: „Mi-a greșit cu ceva!"

Maurice Munteanu, mesaj cu subînțeles pentru stiliști
Maurice Munteanu, mesaj cu subînțeles pentru stiliști[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Maurice Munteanu, mesaj cu subînțeles pentru stiliști

Ruxi a explicat, în fața tuturor, că tot ceea ce face are legătură cu multe referințe din toate domeniile, iar Viviana, fosta ei amică, a aprobat-o și recunoaște că Ruxi știe să facă trimiteri și din alte domenii către zona fashion. Cu toate acestea, iubita lui George Burcea susține că exista un strop de ajutor stilistic în ținutele pe care le face, moment în care Maurice Munteanu nu s-a mai putut abține și a intervenit.

„Am avut o prietena, Laura, fix că tine și toate lucrurile acestea se regasec, Opulenta, în tot felul de trimiteri pe care tu le faci, în tot felul de referințe care nu au legătură cu moda cum ar fi alegerea unei piese muzicale, intuirea unei anume coafuri pentru că ținută asta poate fi ruinata ușor cu bucle. Exista o serie de lucruri care întregesc produsul finit pe care îl propui care au legătură cu produsul pe care îl expui.

Citeste si: Andreea Tonciu divorțează de Daniel Niculescu? Ce mesaj a postat vedeta pe rețelele de socializare: „Un bărbat care...”

Ruxi de la Bravo, ai stil ! Celebrities
Ruxi de la Bravo, ai stil ! Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ar mai fi o problema și nu vreau să jignesc pe nimeni. Foarte mulți dintre stiliștii care activează pe aceasta scena, nu cunosc aceste referințe. E cea mai buna ținută din platou!", a explicat Maurice Munteanu în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities.

Ulterior, Ruxi a ținut să lămurească lucrurile și pe Instagram, așa că le-a transmis urmăritorilor ei un mesaj: „V-am spus că cei inteligenți se prind. Observa toată creația. Am învățat să fac totul singura când vine vorba de creație!”  , a spus vedeta.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Iasmina Halas și fostul ei iubit, surprinși împreună la Sibiu! Dovada clară că blondina s-a întors la Alin

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Lora a făcut o schimbare majoră în viața ei! Fanii de pe Instagram au felicitat-o imediat la aflarea veștii

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies