Merită relațiile la distanță? Sfaturi practice pentru a menține o conexiune puternică și emoțională

Merită relațiile la distanță? Sfaturi practice pentru a menține o conexiune puternică și emoțională
Merită relațiile la distanță

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre cum să menții conexiunea puternică cu persoana iubită!

Relațiile la distanță pot fi o adevărată provocare pentru oameni, deoarece vin la pachet cu multe încercări, însă și cu clipe frumoase. Află din rândurile următoare cum pot menține partenerii o conexiune puternică și emoțională!

Concentrează-te pe ceea ce poți controla

Merită relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Multe persoane consideră că relațiile la distanță sunt dificile. Însă, aceștia nu privesc imaginea de ansamblu pentru a observa și aspectele pozitive ale relației lor, cât și motivele pentru care au ales să fie împreună.

Astfel, aceștia ar trebui să își canalizeze atenția asupra a ceea ce pot controla deoarece mentalitatea este cheia succesului.

Dacă atenția este asupra trăsăturilor partenerului de viață sau a provocărilor ce apar în relație, lucrurile vor deveni mai dificile. Partenerii trebuie să pună stop negativității și certurilor, și mai ales să nu îl împovăreze pe celălalt cu propriile frustrări. Relația de cuplu trebuie să fie o sursă de fericire pentru ambii parteneri, aceasta presupunând, de asemenea, că partenerii sunt și prieteni, cu care să împărtășească multe lucruri în comun, pe care îl aprecieze și spre care să

își canalizeze atenția și afecțiunea.

Concentrați-vă pe soluții

Merită relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Relațiile la distanță pot deveni copleșitoare, iar din această cauză partenerii se pot simți singuri. Cu toate astea, cuplul trebuie să se concentreze pe soluții pentru a depăși provocările, astfel încât să nu fie actori pasivi în relația lor.

Este recomandat ca partenerii să facă activități care să le permită să se apropie și care să le permită să abordeze cu adevărat provocările cu care se confruntă în prezent.

Dacă lucrurile devin dificile, aceștia trebuie să găsească o modalitate de a se aduna, fie prin întâlniri virtuale, fie chiar în persoană, astfel încât să reaprindă din nou flacăra iubirii și să-și amintească de ce fac sacrificii pentru a fi împreună. Aceste lucruri sunt importante atât pentru ei, cât și pentru a ține ego-ul în frâu și pentru a înțelege de unde vin unele nesiguranțe.

Însă, nu este vorba despre a trăi unul în buzunarele celuilalt, ci mai mult despre a împărtăși lucruri unul cu celălalt cât mai mult posibil în timpul zilei.

Citește și: Eticheta în zilele noastre: Cine ar trebui să plătească la o întâlnire? Ghid pentru decizii corecte în lumea modernă a dating-ului

Aveți de-a face cu un partener gelos

Merită relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Într-adevăr, este greu să gestionezi situația atunci când partenerul este gelos sau nesigur, iar soluția este comunicarea deschisă și implicarea în viața celuilalt în fiecare zi. Dacă partenerii de viață nu se simt excluși niciodată din viața de zi cu zi a celuilalt, atunci pot fi siguri că au o bază solidă de încredere și onestitate. Mai precis, poate fi vorba de lucruri simple, cum ar fi un mesaj de dimineață sau mesaje cu activități pe care le fac pe parcursul zilei, sau chiar o conversație video în timpul zilei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, este recomandat ca partenerii de viață să facă cunoștință cu oamenii noi din viața celuilalt și cu care nu se simt foarte confortabil. Există

soluții pentru fiecare problemă atâta timp cât nu partenerii nu lasă temerile și emoțiile lor să ia tot ce e mai bun din ei. Relațiile la distanță merită, însă este nevoie de două persoane răbdătoare, loiale și dispuse să înțeleagă situațiile care pot apărea de-a lungul timpului, pentru a nu-și îngreuna viața cu lucruri care nu contează.

Merită relațiile la distanță[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce reprezintă un prieten cu beneficii. Cum să identifici semnele atunci când cineva caută doar o aventură de scurtă durată!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Motive pentru a comunica cu partenerul chiar dacă sunteți în pragul despărțirii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies