Mesajele emoționante pe care le-a primit Getuța Sterp cu ocazia zilei de naștere, de la sora și mama ei. „Meriți toate premiile din lume!”

Mesajele emoționante pe care le-a primit Getuța Sterp cu ocazia zilei de naștere, de la sora și mama ei. „Meriți toate premiile din lume!”
Mesajele emoționante pe care le-a primit Getuța Sterp cu ocazia zilei de naștere, de la sora și mama ei. „Meriți toate premiile din lume!”

Getuța Sterp și-a aniversat ziua de naștere și s-a bucurat de cuvintele frumoase transmise de familie și urmăritorii ei.

Getuța Sterp, fiica cea mică a mamei Geta, este mereu activă în mediul online și împarte de fiecare dată momentele unice pe care le trăiește de zi cu zi. Atunci când vine vorba de evenimentele speciale din viața ei, familia nu ezită să  facă postări emoționante, așa că de această dată, cu ocazia aniversării zilei de naștere a Getei, sora ei, Ileana, și mama Geta i-au transmis câteva cuvinte. Ileana Sterp a fost cea care a adăugat un videoclip pe rețelele de socializare în care a surprins momentul când fiul ei i-a dăruit un buchet de flori sărbătoritei și a postat

și câteva momente împreună din ziua specială.

“De ziua ta, ți-aș acorda două premii:

Locul 1: Pentru cea mai bună soră

Locul 2: Pentru cea mai bună mătușică

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

De fapt, meriți toate premiile din lume! Ești deosebită și specială.

Te iubesc, surioara mea scumpă! La mulți ani!”, a scris Ileana Sterp pe rețelele de socializare, alături de un videoclip cu sora ei.

Mesajul pe care l-a transmis mama Geta cu ocazia aniversării fiicei sale, Getuța

Citește și: Ileana Sterp traversează o perioadă dificilă din viața sa! Soțul său a fost implicat într-un accident: „Sunt momente grele pentru noi ca familie.”

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Pască germană, rețeta pregătită de Ileana Sterp. “Este foarte fragedă și moale. E delicioasă, chiar vă îndemn să o încercați și voi.”

Urările nu au putut să lipsească nici din partea mamei Geta, care i-a transmis faptul ca fost născută într-o zi de sărbătoare, Ziua Crucii. A mai adăugat că este o fată foarte harnică și gospodină și că îi mulțumește din tot sufletul pentru ajutorul său de până acum.

Getuța și-a aniversat ziua alături de familie și prieteni la un restaurant. Familia Sterp împarte adesea din momentele speciale cu urmăritorii din mediul online, bucurându-se de aprecierile tuturor celor care îi urmăresc.  „La mulți ani, Getuța! Te-am născut în zi de sărbătoare: Ziua Crucii. Ești o fată foarte harnică, cu mult bun simț și o mare gospodină. Îți mulțumesc din tot sufletul pentru tot ajutorul tău. La mulți ani și naștere ușoară! Te iubește mama infinit!”,
a fost mesajul transmis de mama Geta pentru fiica ei.

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile! „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies