„Mi-aș dori să mă căsătoresc”. Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea! Ce planuri de viitor are vedeta

Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea
Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea

Prezentatoarea matinalului „Dimineața cu noi”, de la Kanal D, a făcut noi dezvăluiri despre nunta cu George Burcea. Când vor face cei doi pasul cel mare?

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani și sunt extrem de fericiți împreună. Se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din țară, iar fanii se întreabă des când au de gând să devină părinți sau să pășească în fața altarului. Recent, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit despre nunta cu actorul! Iată ce planuri de viitor au cei doi.

Citeste si: George Burcea, detalii ascunse din relația cu Viviana Sposub. Ce se întâmplă între cei doi: „Ok, te cerți, pleci”

Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea
Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Viviana Sposub, despre nunta cu George Burcea

Nu este prima dată când frumoasa brunetă mărturisește că George Burcea este bărbatul perfect pentru ea și că relația lor este extrem de frumoasă, însă de data aceasta a scăpat un detaliu interesant în ceea ce privește căsătoria.

Despre actor mai spune și că este un bărbat implicat în relație, foarte răbdător și atent, care este dispus să o ajute oricând cu orice.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură! Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit.

Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut? Știi că eu l-am pupat prima dată? Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a mărturisit Viviana Sposub, potrivit Cancan.

Citeste si: Viviana Sposub își ascunde sarcina? Ce detaliu a omis vedeta: „Am auzit că ești gravidă!”

Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea
Viviana Sposub, noi detalii despre nunta cu George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Viviana Sposub: „Văd cum e viața de părinte”

Chiar dacă formează un cuplu de doi ani și se înțeleg de minune, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisește că nu se gândește momentan la căsătorie și că preferă să lase timpul să decidă pentru ea. Este conștientă că viața alături de cei mici reprezintă o responsabilitate foarte mare, iar din acest motiv preferă să mai aștepte câțiva ani.

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine.

Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, a declarat Viviana Sposub.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Andreea Bălan. "Am doi copii minunați!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies