„Mi-e rușine de rușinea lui!” Scandal în trupa Phoenix! Ce a declarat Joseph Kappl despre Nicu Covaci

„Mi-e rușine de rușinea lui!” Scandal în trupa Phoenix! Ce a declarat Joseph Kappl despre Nicu Covaci
„Mi-e rușine de rușinea lui!” Scandal în trupa Phoenix! Ce a declarat Joseph Kappl despre Nicu Covaci

În acest weekend, Nicu Covaci a cântat la nunta grandioasă a lui George Simion. Fostul membru al trupei Phoenix, Joseph Kappl a criticat dur decizia fostului său coleg.

Joseph și-a exprimat opinia pe Facebook în legătură cu situația, ,postând și o fotografie cu membrii trupei, din trecut.

Membrii trupei Phoenix, unii dintre artiștii prezenți la nunta lui George Simion

Trupa Phoenix a performat sâmbăta aceasta, la nunta lui George Simion, din județul Vâlcea. Prezența acestora la eveniment a stârnit reacții negative printre foștii membri din trupă.

Joseph Kappl a fost compozitor și chitarist bass în Phoenix, trupă la care s-a alăturat în anul 1971. În prezent, artistul a fost foarte deranjat de ceea ce a făcut Nicu Covaci și nu a ezitat să îl taxeze, publicând un mesaj dur în mediul online.

„Adio reuniune!” Joseph Kappl a luat foc din cauza situației create de Nicu Covaci

scandal in trupa phoenix
Scandal în trupa Phoenix[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Care este motivul despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte

Profund deranjat că trupa în care a cântat, a performant la acest eveniment, chitaristul și-a exprimat nemulțumirea. Artistul a declarat că ceea ce era trupa în urmă cu mulți ani, nu mai poate fi comparat cu ce este în prezent. De asemenea, Kappl a explicat că nu se pune în discuție ca el să revină în trupă, după cele întâmplate, de-a lungul anilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„De unde s-a pornit ș i unde s-a ajuns!!! De aceea v ă rog s ă nu asocia ț i niciodat ă ceea ce am realizat în anii ‘70, sub numele Phoenix din convingere, cu ceea ce face de mul ț i ani încoace “leaderul” acestui grup, sub acela ș

i nume! Mi-e ru ș ine de ru ș inea lui! Dar nu mi-e ru ș ine, ci sunt mândru de cele realizate atunci! Pentru mine numele Phoenix r ă mâne în continuare un simbol al rezisten ț ei ș i al n ă zuin ț ei spre libertate! Phoenix nu mai exist ă de mul ț i ani
ca trup
ă, dup ă ce cei cu adev ă rata “ ș ir ă a spin ă rii” au p ă r ă sit grupul. Adio reunire! Cu mine NU!”, a scris Joseph Kappl.

În prezent, chitaristul locuiește în Germania, la Osnabruck. În anul 2014, împreună cu doi foști colegi din Phoenix, Mircea Baniciu și Ovidiu Lipan Țăndărică, au înființat grupul Pasărea Rock.

„Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare” Ce reacție a avut Nicu Covaci

nicu covaci
Ce a răspuns Nicu Covaci[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, au fost văzuți din nou împreună

Nunta lui George Simion nu a fost una obișnuită, deoarece a fost de mare amploare. La eveniment au luat parte 10.000 de persoane, care au petrecut în curtea unui resort de lux din comuna Măciuca, din județul Vâlcea. După toată situația create, Nicu Covaci a avut un răspuns și a explicat că pentru el, evenimentul nu a reprezentat o nuntă, ci mai mult un spectacol. De asemenea, artistul nu se consideră vinovat și a precizat că din cântări își câștigă traiul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”, a declarat Nicu Covaci.

Citeste si: „Plecam în spate la toboșar să plâng” Ștefan Stan, momente dificile pe scenă

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Cel mai mare dar!” Ce sumă de bani a primit George Simion la nuntă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies