“Mi s-a părut foarte ciudat.” Ce a găsit Elena Merișoreanu pe mormântul Ionelei Prodan, după ce a mers la cimitir în ziua în care se împlineau cinci ani de când artista s-a stins din viață

“Mi s-a părut foarte ciudat.” Ce a găsit Elena Merișoreanu pe mormântul Ionelei Prodan, după ce a mers la cimitir în ziua în care se împlineau cinci ani de când artista s-a stins din viață
“Mi s-a părut foarte ciudat.” Ce a găsit Elena Merișoreanu pe mormântul Ionelei Prodan, după ce a mers la cimitir în ziua în care se împlineau cinci ani de când artista s-a stins din viață

Elena Merișoreanu a făcut o serie de dezvăluiri despre regretata sa prietenă, Ionela Prodan. Iată ce a declarat interpreta!

Majoritatea oamenilor cunosc faptul că pe Elena Merișoreanu și Ionela Prodan le-au legat o prietenie specială, fiind și colege la Rapsodia Română. Recent, artista a fost la mormântul Ionelei Prodan chiar în ziua în care s-au împlinit cinci ani de la deces. Interpreta de muzică populară își amintește cu nostalgie de turneele alături de buna ei prietenă, de concertele prin toate colțurile țării și de petrecerile pe care le dădea Ionela Prodan la ea acasă.

Ce a găsit Elena Merișoreanu la mormântul regretatei artiste

Pe data de 16 aprilie, la cimitirul în care este înmormântată cântăreața a mers și Elena Merișoreanu. Astfel, fiind Duminica Mare, artista a mărturisit că a găsit un coș plin de ouă roșii cu iepuraș, dar și foarte multe flori. Elena Merișoreanu a întrebat paznicul cum de a rămas coșul acolo, iar acesta a replicat că nu îl pot lua ei de pe mormânt.

"Ne cunoaștem de când a venit în București. Am fost cimitir în prima zi de Paște, m-am dus mai pe seară și am aprins lumânări. Era mormântul atât de încărcat cu flori, un coș cu ouă, cu iepuraș. Nu era nimeni prin cimitir, dar nici nu a luat nimeni coșul. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că de obicei cam devastează. Nu era lume, era doar paznicul și l-am întrebat cum de a rămas coșul acolo.

El mi-a zis că nu puteau să-l ia ei, i-am explicat că tocmai de aceea a și fost pus la mormânt, ca să îl ia cineva. Nu știu dacă l-au luat, dar probabil l-au luat ei. Eu m-am dus apoi, am aprins la Ion Dolănescu lumânare, la dirijorii noștri și la restul colegilor care sunt acolo", a povestit Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.ro.  

Citește și: „Nu a lăsat-o să facă absolut nimic.” Anamaria Prodan a vorbit despre tatăl ei. Cum s-au înțeles cei doi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce a găsit Elena Merișoreanu pe mormântul Ionelei Prodan, după ce a mers la cimitir în ziua în care se împlineau cinci ani de când artista s-a stins din viață[Sursa foto: Facebook]

Ionela Prodan și Elena Merișoreanu păstrau legătura zi de zi

Cele două interprete obișnuiau să își bea cafeaua împreună, chiar dacă acest lucru se întâmpla telefonic sau față în față. De asemenea, artista are numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale de breaslă, spunând că era o femeie nemaipomenită, familistă și care ținea extrem de mult la copii.

"De fiecare dată, ea mă suna dimineața și îmi spunea: Lenuța, bem și noi cafeaua?! Vii la mine? O beam prin telefon dacă nu puteam să mă duc.

Era o colegă tare bună.  Eu niciodată nu am lipsit de la evenimentele ei. Când era ziua ei mă chema întotdeauna și ne aveam foarte bine. Niciodată nu am avut nimic, ne-am înțeles extrem de bine. Nu prea a avut ea cu alți colegi conflicte. Era o femeie dreaptă, tranșantă. S-a dus mult prea repede dintre noi. Am amintiri foarte frumoase cu ea, din turneu, din toată țara. Era o femeie nemaipomenită, familistă și ținea extrem de mult la copii.
Când a murit soțul ei a fost și ea destul de necăjită, Ana a fost un copil mai rebel așa, dar uite că Dumnezeu le-a dat fiecăreia noroc și Ana este o mare luptătoare"
, ne-a dezvăluit Elena Merișoreanu, în exclusivitate.

Citește și: „Îngerul vieții mele.” Anamaria Prodan trece prin clipe dureroase, după ce a fost la mormântul mamei sale. Ce mesaj a transmis impresara pe rețelele de socializare

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a găsit Elena Merișoreanu pe mormântul Ionelei Prodan, după ce a mers la cimitir în ziua în care se împlineau cinci ani de când artista s-a stins din viață[Sursa foto: Facebook]

Totodată, întrebată cum au fost cei cinci ani fără Ionela Prodan, artista a spus că mulți alți colegi dragi sufletului ei au trecut la cele sfinte, iar aceasta își amintește cu tristețe de petrecerile date de Ionela Prodan, la care se întâlnea adesea cu ei.

"Au fost niște ani negrii pentru că între timp au mai murit atâția colegi dragi. Cu toți ne-am avut bine și ne întâlneam de multe ori. Ionela făcea petreceri la ea acasă, veneau foarte mulți colegi și pierderea, dar și acești cinci ani au fost grei. Este foarte greu când pierdem un coleg, mai ales unul cu care noi am crescut și am început meseria împreună. Asta este viața și trebuie să o luăm așa cum e, să ne rugăm pentru sufletele lor", a mai dezvăluit Elena Merișoreanu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

“A fost cumplit de greu, a avut o boală incurabilă.” Gheorghe Turda, dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea soției sale, din cauza unei boli nemiloase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies