Micuțul Archie, TRENDSETTER la doar 8 luni!

Meghan Markle si printul harry
Meghan Markle si printul harry

Prințul Harry și Meghan Markle sunt fericiții părinți ai lui Archie, care cu fiecare apariție e din ce în ce mai mare și mai frumos!

În ciuda faptului că Ducii de Sussex nu și-au afișat bebelușul imediat după naștere, pozele cu bebe Archie fac deliciul publicului ori de câte ori acesta apare pe contul oficial de Instagram @sussexroyal. Acesta este mereu asortat cu părinții săi și poartă ținute fashion în ciuda faptului că are doar 8 luni.

Se poate spune că deja îi calcă pe urme mamei sale, Meghan Markle, deoarece amândoi (acum mai mult Archie decât Ducesa de Sussex) au devenit trendsetters.

Un trendsetter este cel care formează noi trenduri și aduce inovație în lumea modei, iar Archie a ajuns o sursă de inspirație pentru foarte multe persoane fără ca măcar să știe.

Meghan Markle si printul harry
Meghan Markle si printul harry

Ducii de Sussex au postat o imagine pe contul de Instagram menționat anterior cu scopul de a le ura „La Mulți Ani!” cu ocazia noului an fanilor lor și susținătorilor casei regale, dar nu se așteptau ca accesoriul purtat de Archie să stârnească atâta interes.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Meghan Markle, gest uimitor față de un fan „îmi zâmbea și aștepta să...”

Citeste si: Kate Middleton. De la ospătăriță, la viitoare regină. Cum a fost surprinsă

Citeste si: Meghan Markle, criticată aspru din cauza unui gest banal! Uite de ce a fost taxată dur!

În forografia postată, băiețelul este ținut în brațe de către tatăl său, Prințul Harry, iar amândoi poartă căciuli tricotate. Poza este făcută în Canada, unde familia a petrecut sărbătorile și face parte din cele mai remarcabile și frumoase momente trăite de familie în anul ce tocmai a trecut. „Vă dorim un An Nou fericit și vă mulțumim pentru susținerea acordată! Ne-a plăcut să vă întâlnim în număr atât de mare și abia așteptăm să cunoaștem și mai mulți oameni anul viitor.

Sperăm ca 2020 să vă aducă tuturor sănătate și multă fericire”, au scris Meghan și Prințul Harry.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Meghan Markle si printul harry
Meghan Markle si printul harry

La doar 8 luni, stilul său a devenit faimos deja!

Deși amândoi purtau căciuli tricotate, Archie avea în plus față de tatăl său niște... urechiușe atașate căciulii, iar accesoriul a devenit căutat peste noapte. Fanii au reacționat imediat și au început să comande astfel de căciuli făcute de membrii unei comunități din Noua Zeelandă care le comercializează în scop caritabil.

Voluntarii creează căciulile în biblioteci și cafenele autohtone cu scopul de a dona banii produși din vânzări către diverse organizații, iar acum se pot mândri cu afaerea lor, deoarece se remarcă o creștere considerabilă la nivelul cererii. Anul trecut aceștia vindeau undeva la 45 de căciuli pe lună, iar acum vând până la 300 de bucăți... pe zi! Deci, nu numai că este un fashion icon, însă micul Archie lucrează în scop caritabil de mic.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Kate Middleton. De la ospătăriță, la viitoare regină. Cum a fost surprinsă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies