Mihai Trăistariu, răpus de ratele la bănci! „Mă tot gândesc ce să mai fac, să mai produc un leu”

mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul
mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul

Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii care, în această perioadă, nu poate face nimic pentru a se susține financiar, date fiind regulile impuse de autorități.

Pentru soliști, această perioadă este una cruntă- nu numai că nu își pot face meseria, din cauza regulilor de distanțare socială, dar foarte mulți dintre aceștia, nu au venitur, dacă nu au și alte afaceri pe lângă. În această categore se află și Mihai Trăistariu, care avea toate proiectele centrate în jurul muzicii.

mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul
mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul

Citeste si: Mihai Trăistariu, bătaie de joc la adresa medicilor. E inadmisibil ce a putut să facă! „trei paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au corona”

Deși are o școală de muzică, Mihai Trăistariu a preferat să oprească toată activitatea, în loc să o mute în mediul online, motiv pentru care bugetul său este grav afectat. Veniturile sale  au scăzut considerabil și își calculează fiecare leu, pentru a putea plăti ratele pe care le are la bancă, astfel, potrivit Ciao, Mihai Trăistariu recunoaște că este speriat.

„Sper la vară să meargă măcar o lună din tot sezonul și să supraviețuiesc așa, pentru că pe partea de spectacole o să fie destul de subțire și mai am și niște rate la bănci.

Nu e ușor deloc. Nu sunt traumatizat încă. Sunt un pic speriat și tot ce îmi doresc este să se deblocheze odată totul, ca să putem să ne reluăm viețile,” a mărturisit Mihai Trăistariu.

Totodată, solistul se consideră norocos, deoarece a apucat să încaseze banii pe câteva concerte, susținute la începutul lunii martie, însă se află într-o situație critică, având câteva apartamente, pe care nu a reușit încă să le închirieze.

Din nefericire, nici această vară nu se știe cum va fi, mai ales că Mihai Trăistariu susținea destul de multe concerte pe litoral, iar acum toate aceste evenimente, inclusiv sezonul estival, ar putea fi amânate până spre finalul anotimpului, sau chiar anulate.

mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul
mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Eu excelam.

Eram unul dintre cei mai căutați artiști pe litoral, locuind în Constanța. Toate resort-urile, teatrele de vară și tot ce înseamnă restaurante, hoteluri care aveau turiști, mă preferau cumva vara pentru că sunt de-al casei și locuind în Constanța le era ușor: nu-mi dădeau cazare, masă, transport. Aveam aproape în fiecare seara 4-5 resort-uri, hoteluri.

Deci vara la mine era arhiplină, ceea ce nu se întâmpla la alți artiști.

Acum, tot ce îmi doresc e să am măcar pe jumătate sau, eu știu, să mai țină unii dintre ei – chiar dacă o să mai scadă din preț. Asta e toată dorința mea. Să nu se anuleze de tot,” a continuat artistul.

Mihai Trăistariu a fost deja lovit de criza financiară!

Din păcate, această perioadă l-a prins pe Mihai Trăistariu pe nepusă masă, iar criza financiară l-a lovit din plin, mai ales că nu a apucat să închirieze cele șapte apartamente pe care le are, pentru că trebuie să investească în mobilarea lor.

Totodată, aceste apartamente, vor veni la pachet și cu cheltuielile de întreținere aferente, pe care Mihai va trebui să le scoată din buzunarul său și așa strâmtorat, cu fiecare ban calculat.

Citeste si: Mihai Trăistariu, îndrăgostit de Vulpița? Ce mesaj i-a transmis artistul soției lui Viorel Stegaru: „Păcat că e luată. Să o anunțe cineva că..”

mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul
mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul

„Problema e ca anul acesta ar fi fost prima dată când le dau, deci vara asta ar fi fost prima vară, și încă nu am apucat.

Ele sunt gata. Mai urmează să le mobilez puțin, sunt deja pe jumătate mobilate, și să sperăm că vara asta încep să le dau cumva. Alte surse de venit ar fi fost, deci, școala de muzică și concertele și apartamentele. Deci, trei surse de venit. Să sperăm că măcar una dintre ele mă va ține pe linia de plutire până își revine cumva economia,” a dezvăluit Mihai Trăistariu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După douăzeci de ani în lumina reflectoarelor, Mihai Trăistariu a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta! „Mă tot gândesc ce să mai fac, ca să produc un leu...”

După ce o bună periadă de timp Mihai Trăistariu a postat pe rețelele de socializare, fotografii nu tocmai decente, artistul a recunoscut că încearcă să se redescopere. La începutul pandemiei de coronavirus, artistul lua în derâdere inclusiv acest aspect, iar postările sale erau de-a dreptul exagerate. Totuși, în cadrul acestui interviu, solistul a recunoscut că nu a procedat bine, că la începutul crizei cauzate de COVID-19 era nervos și deopotrivă frustrat, din cauza apariției acestui virus, dar că știe că a greșit și acum a încercat să se pondereze.

Cu toate astea, Mihai Trăistariu a recunoscut că această criză l-a pus pe gânduri- mai ales că este un nume cu greutate și vechime în lumea muzicii, iar acum iată că se află în lupta pentru supraviețuire. A povestit că nu îi place să se gândească la câștigurile materiale, dar că se află într-o situație critică, în care trebuie să trăiască, să se îngrijească și de zecile de animale din adăpostul său și să își poată achita și ratele la bancă.

mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul
mihai trăistariu, rate la bancă, se chinuie, să trăiască, artistul

„Recunosc cinstit că mă redescopăr. M-am calmat așa mult. Adică criza asta mă pune pe gânduri, că lucrurile pot fi mai fioroase decât îți imaginezi, că pot să te dea peste cap, că pot să schimbe cursul lucrurilor așa cum îl vedeai și îl visai tu.

Și, da, mă tot gândesc ce să mai fac, să mai produc un leu. Mă enervează chestia asta, că nu suport ideea de bani, dar chiar trebuie. Că am o rată la bancă și nu e mică. Și trebuie să produc bani ca să mă pot descurca. Așa mai am pentru câteva luni, până prin toamnă. Dar, trebuie să ajung în toamnă să fi produs deja ceva bani, ca să susțin toate ratele și să trăiesc OK.  Deci asta mă pune pe gânduri și mă face să mă gândesc la tot felul de business-uri online sau alte lucruri care să producă bani,” a conchis Mihai Trăistariu.

Citeste si: S-a aflat ce face Mihai Trăistariu pentru bani! Este de-a dreptul ȘOCANT, nu te-ai fi așteptat vreodată!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

S-a aflat ce face Mihai Trăistariu pentru bani! Este de-a dreptul ȘOCANT, nu te-ai fi așteptat vreodată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies