Miki de la K-pital, în fața preotului, după 15 ani de relație! Nici ea nu a ştiut că se mărită!

Miki de la K-pital, în fața preotului, după 15 ani de relație! Nici ea nu a ştiut că se mărită!
Miki de la K-pital, în fața preotului, după 15 ani de relație! Nici ea nu a ştiut că se mărită!

Mihaela Marinache, alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, a ajuns în fașa preotului după 15 ani de relație cu iubitul ei, Razvan Constantinescu.

Mihaela Marinache, alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, a ajuns în fașa preotului după 15 ani de relație cu iubitul ei, Razvan Constantinescu. Nu a fost neapărat planul lor, ci al unor prieteni pe care cei doi i-au nășit. Mihaela Marinache a decis să se “cunune” religios, forțată de împrejurări, căci ea și iubitul ei au fost nași de cununie pentru un cuplu de prieteni. “Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași.

Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer. Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele”, a declarat solista pentru click.ro.

Miki (46 de ani), fata rebelă din fosta trupă K-pital, nu vrea să se facă mireasa în ruptul capului, așa că nu va exista o nuntă. “O să ne cununăm și civil, dar o să știm doar noi.

Mie nu-mi place să fac tam-tam, nuntă mare, cânt eu destul la nunți. Nu-mi trebuie“, a declarat cântăreața pentru Click.ro.

Citeste si: Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale „Promite a deveni o mare dansatoare”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Halucinant! Dana Rogoz, scene explicite de sex, chiar în faţa soţului său

Citeste si: Imagini interzise minorilor cu Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. Andra nu trebuie să vadă aşa ceva! FOTO

Miki și Răzvan locuiesc împreună și sunt mari iubitori de animale. De altfel, solista are acasă o adevărată menjerie. “Am șapte căței acum, două pisici și un papagal.

La noi cățeii vin pe banda rulantă, pe unii îi dăm spre adopție. Ultimul cățeluș a venit din Italia, l-am păstrat”, a adaugat solista.

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Biftec tartar, o rețetă delicioasă de fine dining, pregătită de Gabriela Cristea: „O mănânc deseori la restaurant.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies