Mini gogoșile pufoase cu brânză de vaci se pot prepară rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai
Rețetă de Mini gogosi pufoase cu branza de vaci
Rețeta delicioasă de Mini gogosi pufoase cu branza de vaci, absolut minunate, se prepară în doar 5 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Mini gogosi pufoase cu branza de vaci este de o ora
Timp de preparare – o ora
Timp total – 2 ore
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Rețeta de Mini gogosi pufoase cu branza de vaci este pentru 4 persoane
Ingrediente – Mini gogosi pufoase cu branza de vaci
- 400 g brânză de vaci
- 4 linguri de zahăr granulat
- Esență de vanilie
- 4 ouă, la temperatura camerei
- un pliculeț de praf de copt
- un praf de sare
- 400 g făină
- un praf de scorțișoară
- un praf de nucșoară
Înainte de a începe prepararea
acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!Citește și: Supă de pui cu tăiței. Un preparat ușor, perfect pentru masa de prânz!
Mod de preparare- Mini gogosi pufoase cu branza de vaci
- În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de mini gogoși pufoase cu brânză de vaci, este să începem prin a turna ulei, într-o tigaie de dimensiuni mai mari, cu pereți înalți, pe care îl vom lăsa să se încingă.
- În continuare, este nevoie să trecem brânza de vaci prin sită, separat, să batem ouăle cu mixerul, peste care vom adăuga zahărul și vom amesteca până când vom obține o compoziție
- Acum a venit momentul să amestecați brânza de vaci cu compoziția de ouă preparată. Separat, într-un bol de dimensiuni mai mari, vom combina făina cu praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara și esența de vanilie. Astfel, in continuare, vom incorpora amestecul de făină, treptat, în compoziția de brânză și vom frământa până vom obține un aluat moale.
- Separat, vom presară făina pe o tavă și vom pregăti o cană cu apă și o linguriță. În continuare, tot ce trebuie să facem este să înmuiem lingurița și mâinile în apă, pentru ca ulterior să luăm din aluat și să începem să modelăm gogoșile, pe care le vom așeza pe tavă cu făină.
- Gogoșile se prăjesc în ulei, până se rumenesc, apoi se scot pe un prosop de hârtie, pentru a trage uleiul în exces. După ce se răcesc, le vom pudra cu zahăr pudră, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Trifle cu fructe de pădure și cremă, la pahar. Cel mai răcoros desert de vară!