Supa de pui cu tăiței se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Supă de pui cu tăiței.
Rețetă de Supă de pui cu tăiței
Rețeta delicioasă de Supă de pui cu tăiței, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Supă de pui cu tăiței este de 30 de minute
Timp de preparare - o ora
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Timp total - o ora si 30 de minute
Rețeta de Supă de pui cu tăiței este pentru 4 persoane
Ingrediente – Supă de pui cu tăiței
- 1 kg de carne de pui, la alegere
- 4 morcovi
- 1 păstârnac
- 1 rădăcină de țelină
- 2 cepe
- 2 căței de usturoi
- 2 dovlecei
- Sare
- Piper negru măcinat
- Pătrunjel verde
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți
o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!Citește și: Frigărui de pui cu legume. Călătorie culinară prin bucatele delicioase!
Mod de preparare - Supă de pui cu tăiței
- În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de supă de pui cu tăiței, este să începeți prin a curăța carnea de pui, în funcție de alegerea făcută, pentru ca ulterior să o trecem prin flacăra, iar ulterior să o punem la fiert.
- În continuare, ne vom ocupa și de legume, pe care le vom curăța și le vom adăuga și pe acestea în oala noastră în care se află carnea de pui. Abia în momentul în care atât carnea, cât și legumele sunt fierte, vom lua supa de pe foc și o vom strecura, pentru a le folosi, la alte preparate, după preferințe.
- Acum a venit momentul să ne ocupăm și de tăiței, fie ei preparați în casă sau cumpărați. Începem prin a-i pune să fiarbă în apă clocotită cu sare, într-o oală de dimensiuni potrivite, timp de aproximativ 20 de minute. În continuare, îi vom băga sub un jet de apă rece, pentru ca ulterior să îi scurgem și îi mai fierbem împreună cu supa din oală, pentru încă aproximativ 5 minute.
- După acest interval de timp, rețeta de astăzi este gata de servit, cu pătrunjel verde deasupra. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Tartă cu căpșune. Descoperă îmbinarea perfectă a dulceții și prospețimii acestui savuros desert!