Minimalism sau extravaganță? Crearea garderobei de toamnă perfecte cu 7 piese esențiale

piese esentiale pentru toamna
Crearea garderobei de toamnă perfecte cu 7 piese esențiale

Garderoba pentru sezonul de toamnă trebuie neapărat să aibă anumite piese esențiale. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 7 piese esențiale, pe care cu siguranță ar trebui să le aveți în garderobă în această toamnă. De asemenea, descoperiți și cum le puteți asorta și de ce ar trebui să le purtați mai exact. 

 

7. Pălării

Pe locul 7 se află pălăriile. Pălăria reprezintă accesoriul care oferă eleganță indiferent de locul în care trebuie să ajungeți, iar de asemenea vă poate ridica întreaga ținută cu adevărat.

Bineînțeles că aceasta trebuie să fie asortată cum se cuvine la look-ul tău, însă pe măsură ce o vei face, vei arăta imediat mult mai plină de farmec, în ciuda faptului că poate întreaga ta ținută este destul de simplă, prin intermediul pălăriilor, vei da un plus de valoare întregii ținute, iar în plus, te va ajuta să-ți țină și de cald, fiind un sezon mai rece de toamnă.
Astfel, cu siguranță merită să investești în mai multe pălării, pe care le vei alege în mai multe culori și modele, astfel încât să se asorteze cu ținutele tale. 

Citește și: Manichiura pentru toamna 2023. Culori, texturi și designuri la modă

Crearea garderobei de toamnă perfecte cu 7 piese esențiale[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023

6. Pulovere în V 

Pe locul 6 se află puloverele în V. Aceste articole vestimentare chiar nu trebuie să lipsească din garderoba pentru orice sezon de toamnă, în special dat fiind faptul că este unul mai friguros, trebuie să purtăm articole vestimentare în partea de sus, care au mânecă lungă, precum sunt și puloverele, dar poate și cardiganele. În ceea ce privește materialul unui pulover, cașmirul este cel care ține de cald și este și moale, nu trebuie neapărat să purtăm pulovere groase și voluminoase, în funcție de preferințele personale, îl putem alege pe cerc în care

ne simțim cât mai bine cu putință. Cu toate acestea, cele groase și voluminoase vor avea tendința să te facă să arăți destul de mare și lată. Cu alte cuvinte, dat fiind faptul că ne dorim să emanăm eleganță și feminitate, cu siguranță nu ne-am dori să ne adăugăm câteva kilograme în plus, prin intermediul unui articol vestimentar. Așadar, putem achiziționa pulovere care au o țesătură mai subțire astfel încât să ne arătăm silueta în continuare, iar datorită materialului de înaltă calitate, în ciuda faptului că puloverul nu este unul gros, tot vă va ține de cald.
Bineînțeles că și puloverele se pot găsi în nenumărate culori, în funcție de preferințe, iar de asemenea, dacă vom alege un pulover cu gâtul în V, acesta este cel mai măgulitor pentru majoritatea formelor de corp și chiar pentru majoritatea tipurilor de corp, dat fiind faptul că este o linie a gâtului care te face să arăți mai feminină. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

toamna 2023
Crearea garderobei de toamnă perfecte cu 7 piese esențiale[Sursa foto: freepik]

5. Pantaloni din stofă 

Pe locul 5 se află pantalonii din stofă. În acest sezon de toamnă, important este să avem cât mai multe perechi de pantaloni din stofă, de diverse nuanțe, fie că sunt roșii, roz, portocalie, au vreun model sau nu, sunt galbeni și așa mai departe, aprovizionarea fiind făcută în funcție de preferințe. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că sezonul este unul rece, motiv pentru care ar trebui să purtați ceva care să vă și încălzească pe sub pantaloni.

Bineînțeles că și în ceea ce privește modelul acestor pantaloni, se pot alege în funcție de tipul de corp pe care îl aveți, iar în cazul în care acesta vă permiteți să adăugați puțină culoare, cu siguranță o puteți face, iar dacă nu, puteți păstra articolul vestimentar casual, să fie negru, alb, albastru închis, bej și așa mai departe. Cu cât vei avea mai multe culori, cu atât le vei putea asorta mai bine cu articolele vestimentare din partea de sus a ținutei, cu cardigane, pulovere, topuri și așa mai departe. 

tendinte moda toamna 2023
Crearea garderobei de toamnă perfecte cu 7 piese esențiale[Sursa foto: freepik]

4. Cizme 

Pe locul 4 se află cizmele. Cu siguranță acest sezon de toamnă și iarnă nu este unul neapărat pentru rochii și fuste, însă cu toate acestea, dacă veți găsi unele care au un material mai gros, le puteți purta de minune cu o pereche de cizme. Astfel, vă vor ține și de cald în timpul acestui sezon, fiind o idee minunată de look, atât pe timp de toamnă, cât și pe timp de iarnă, pentru a arăta totodată și feminin și elegant, dar pentru a te păstra și la un loc călduros. La acest look, nu trebuie să purtați neapărat colanți, puteți purta și doar cizmele, pentru că vă vor acoperi suficient astfel încât să vă fie și cald, iar cu siguranță acestea se vor potrivii indiferent de ținuta pe care o veți aborda, dat fiind faptul că pot exista cizme în nenumărate culori, dar cele care se vor potrivii indiferent de ținută, sunt cele de culoare neagră, maro, gri, chiar și nude. Aceste cizme sunt ușor de combinat, vor rămâne întotdeauna clasice, dar totodată și elegante. 

ce se poarta in toamna 2023
Crearea garderobei de toamnă perfecte cu 7 piese esențiale[Sursa foto: freepik]

3. Palton 

Pe locul 3 se află paltonul. Bineînțeles că acest articol vestimentar nu avea cum să lipsească de pe această listă a celor care trebuie să se afle neapărat în garderoba noastră din sezonul de toamnă, fiind haina perfectă pentru acest sezon. Acest articol vestimentar este unul dintre cele mai importante atunci când vine vorba despre investiție, dat fiind faptul că îl vom purta pe o perioadă mai lungă de timp, motiv pentru care de asemenea, ar trebui să alegem și o culoare care să se potrivească cu stilul nostru sau chiar de ce nu, să achiziționați câteva, nu doar unul, pentru a le alterna. Astfel, cu siguranță vă veți simți totodată și bine într-un palton, și chiar veți și arăta foarte bine, păstrându vă astfel și eleganța. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

trenduri toamna 2023
Crearea garderobei de toamnă perfecte cu 7 piese esențiale[Sursa foto: freepik]

2. Căciulă

Pe locul 2 se află căciula. Acest accesoriu cu siguranță nu trebuie să lipsească, în special dacă nu sunteți fan al pălăriilor, cu siguranță ar trebui să aveți în garderobă o căciulă, un fes, ceva cu care să vă acoperiți capul mai ales când este prea frig afară. Un astfel de articol de o calitate foarte bună, cu siguranță ne va ține mereu de cald materialul său fiind unul moale, iar în funcție de cel ales, va părea și scump, deși poate că nu este. Important este să le alegeți după propria preferință, să vă simțiți bine atunci când le purtați, pentru că îl veți purta destul de des, dat fiind faptul că trebuie să ne încălzim în timpul acestui sezon cât mai bine cu putință, prin urmare trebuie să fie foarte confortabil. Bineînțeles că și acest articol vestimentar se poate regăsi în nenumărate culori, prin urmare ar trebui să vă alegeți una care să vă placă cu adevărat, însă una puțin diferită de nuanța feței

Crearea garderobei de toamnă perfecte cu 7 piese esențiale[Sursa foto: freepik]

1. Mănuși

Pe locul unu se află mănușile. Se pare că mănușile sunt foarte importante în acest sezon, interesante fiind în special cele care au culori diverse, și nu rămânem doar la cele negre. Deseori acestea trebuie să se potrivească cu nuanța pe care paltonul îl are sau măcar mai deschise la culoare. Aceste accesorii nu costă nici prea mult, iar pentru a vă adăuga un plus de culoare ținutei, cu siguranță ar trebui să aveți unele și mai colorate în garderobă. 

Crearea garderobei de toamnă perfecte cu 7 piese esențiale[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Metoda prin care poți obține vopsea cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Trucul inedit, pentru femeile care vor să își vopsească părul gri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies