Mioara Roman a aflat că fostul ei soț, Iosif Zilahy, s-a stins din viață. Care a fost reacția ei

Mioara Roman a aflat că fostul ei soț, Iosif Zilahy, s-a stins din viață. Care a fost reacția ei
Mioara Roman a aflat că fostul ei soț, Iosif Zilahy, s-a stins din viață. Care a fost reacția ei

Cu o lună în urmă, Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman s-a stins din viață, pe patul de spital, iar Oana Roman și Catinca eu decis să nu îi dea mamei lor această veste tragică. Cu toate că cele două au încercat să o țină pe mama lor departe de adevăr, într-un final aceasta a aflat. Care a fost reacția ei!

Mioara Roman a aflat despre moartea fostului său soț de pe micile ecrane, deoarece Catinca și Oana Roman au decis să nu îi dea această veste tragică.

Citeste si: Cine este Mioara Roman. „Eu sunt copil de război”

Mioara Roman a aflat că fostul ei soț s-a stins din viață

În momentul în care fostul ei soț s-a stins din viață, Catinca și Oana Roman au decis să nu îi spună mamei lor că acest eveniment tragic a avut loc, mai ales că tocmai

trecuse printr-o operație destul de complicată și au vrut să o protejeze.

Adevărul nu a stat ascuns prea mult timp, deoarece, într-un final a aflat, chiar de pe micile ecrane. Oana Roman a menționat faptul că mama ei a avut din întâmplare că Iosif Zilahy s-a stins din viață, cu toate că ea și sora ei nu au vrut să îi spună acest lucru, pentru a-i proteja starea de sănătate.

"Mama a văzut la televizor, noi hotărâsem inițial să nu îi spunem. A zis: ,,Era mai bătrân ca mine, ce s-a întâmplat?!”. Mă rog, i-am spus, mama, vârsta, nu a avut nimic anume. A acceptat ideea.", a declarat Oana Roman.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mioara Roman a aflat că fostul ei soț, Iosif Zilahy s-a stins din viață.
Mioara Roman a aflat că fostul ei soț, Iosif Zilahy s-a stins din viață.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Greul abia acum începe” Mama Oanei Roman, în stare gravă de sănătate

Ce a spus Catinca Roman despre moartea tatălui ei

Catinca Roman a vorbit despre pierderea imensă pe care a suferit-o în urmă cu câteva săptămâni. Ea a spus că nu se poate obișnui cu faptul că tatăl ei nu mai este și de multe ori are tendința să pună mâna pe telefon și să îl sune.

Ea a mai menționat faptul că Oana Roman a fost foarte aproape de ea și i-a dat putere să treacă mai ușor peste evenimentul pe care l-a avut.

"Ne-am susținut cât am putut de mult. În ceea ce mă privește, Oana a fost foarte aproape de mine și chestia asta mi-a dat puterea să trec mai ușor peste evenimentul pe care l-am avut. Acum știți cum este, e greu, oricât te pregătești înainte, întotdeauna e greu. Îi simt lipsa, încă mă trezesc să pun mâna pe telefon să îl sun pe tatăl meu, dar o să treacă.

Ăsta este cursul firesc al vieții și toți ajungem acolo, la un moment dat.", a mărturisit Catinca Roman.

Mioara Roman a aflat că fostul ei soț, Iosif Zilahy s-a stins din viață.
Mioara Roman a aflat că fostul ei soț, Iosif Zilahy s-a stins din viață.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă”. Cu ce se confruntă Oana Roman



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies