Mirela Baniaș, însărcinată, s-a pozat la piscină cu burtica la vedere

Mirela Baniaș, însărcinată, s-a pozat la piscină cu burtica la vedere
Mirela Baniaș, însărcinată, s-a pozat la piscină cu burtica la vedere

Mirela Baniaș a devenit cunoscută datorită unei emisiuni tv, însă de atunci viața ei s-a schimbat complet. Acum, Mirela este căsătorită și în curând va deveni mamă.

Viața Mirelei Baniaș s-a schimbat complet după ce s-a întors din show-ul de pe insula tentațiilor, deși acolo s-a despărțit de Ionuț Gojman, cel care-i fusese iubit. Acasă însă, Mirela s-a îndrăgostit din nou, s-a căsătorit și acum este însărcinată.

Deși burtica de gravidă este tot mai vizibilă, Mirela nu ezită să se pozeze sexy, la plajă, la piscină. Asta deși până în urmă cu câteva săptămâni, Mirela Baniaș evita să-și arate burtica de gravidă, și se poza mai mult din spate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?

Citeste si: SĂRBĂTOARE MARE astăzi! Cui trebuie să spui ”LA MULȚI ANI!”

Citeste si: Horoscop luni, 26 august. O zi plină de neprevăzut, lacrimi și zâmbete în același timp. Haos total!

Mirela Baniaș este însărcinată din nou

Mirela Baniaș s-a căsătorit în primăvara acestui an cu Florin Tecar, bărbatul cu care s-a cuplat la scurt timp după ce s-a întors de la show-ul de pe insula tentațiilor. La începutul anului, Mirela a rămas însărcinată, însă a pierdut sarcina.

Nu a renunțat și câteva săptămâni mai târziu a rămas din nou gravidă, iar acum așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Totuși, până acum, Mirela Baniaș a evitat să-și arate burta de graviduță.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies