Monica Anghel, despre timpul acordat dietelor sale și lecțiile învățate cu privire la starea de sănătate. Cum alege acum ceea ce mănâncă. “Nici eu nu aveam timp. Exista riscul să fi fost prea târziu.”

Monica Anghel, despre timpul acordat dietelor sale și lecțiile învățate cu privire la starea de sănătate. Cum alege acum ceea ce mănâncă. “Nici eu nu aveam timp.  Exista riscul să fi fost prea târziu.”
Monica Anghel, despre timpul acordat dietelor sale și lecțiile învățate cu privire la starea de sănătate. Cum alege acum ceea ce mănâncă. “Nici eu nu aveam timp. Exista riscul să fi fost prea târziu.”

Vedeta a vorbit despre cât de grijulie a devenit în momentul în care își alege alimentele pe care le consumă, chiar dacă nici ea nu a dispus de timp pentru diete.

Îndrăgita artistă a făcut o schimbare importantă, în urma câțiva ani, atunci când a ales o altă rutină alimentară pentru a scăpa de kilogramele în plus. Invitat în cadrul podcastului Life Arhitect, artista a vorbit despre cum a ajuns să facă această schimbare și ce le spune doamnelor care o întreabă cum a reușit, dar care spun că nu au timp să țină o dietă. A mărturisit că totul este bazat pe alegeri, chiar dacă nici ea nu își dedica timp pentru acest lucru înainte.

Atunci când merge în turnee, cu mașina sau aeroport, gustările pe care Monica alege să le consume s-au schimbat, iar ea a înțeles lecțiile care i s-au oferit în viață, până a nu fi prea târziu.

  „Întreabă diverse doamne: „Dar cum ați slăbit?” Le zic: „cu diete”, mă întreabă ce mănânc, le spun, că nu au timp. Nici eu nu aveam timp înainte să se întâmple lucrul acesta.

Dar asta, de fapt, era o scuză. Pentru că atunci când plec în turneu, sunt cu mașina, sunt pe drum sau în aeroport, mă opresc în benzinărie și îmi cumpăr de mâncare, ce? Îmi iau un sandviș congelat sau o sticlă de iaurt sau chefir? Sau mie poftă de ceva dulce. Îmi iau o ciocolată sau îmi iau un fresh, o banană sau un măr? Totul s-a schimbat și asta datorită cui? Datorită lui Dumnezeu.
Că mi-a dat lecția pe care mi-a dat-o, că am învățat, că mi-am dorit să aflu mai multe lucruri. Dar am înțeles imediat lecția. Pentru că dacă nu aș fi înțeles atunci, ar mai fi venit încă una, și încă una, și încă una, până aș fi înțeles. Doar că exista riscul să fi fost prea târziu.”,
a spus artista Monica Anghel.

De câte ori mănâncă pe zi Monica Anghel

Citește și: Care este rutina Monicăi Anghel pentru a-și păstra silueta după kilogramele pierdute: “Eu mă simt extraordinar de bine așa. Sunt și zile în care beau doar lichide.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Monica Anghel
Monica Anghel[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câte mese mănâncă Monica Anghel pe zi? Artista a vorbit despre ce își cumpără de la benzinărie atunci când este pe drumuri! „Carnea de porc este foarte sănătoasă, nu are grăsimi ascunse.”

Citește și: Ea este noua iubită a lui Ionuț de la Casa Iubirii! Cum au fost surprinși fostul concurent și frumoasa șatenă, chiar de ziua ei- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

În cadrul aceluiași podcast, artista a vorbit și despre mesele pe care le consumă într-o zi, două la număr, între 12-18, iar cel puțin o dată pe săptămână bea doar lichide și evită sucurile. Aceasta spune că se simte extraordinar de bine așa, iar acest program o ajută să își mențină atât kilogramele, cât și starea de sănătate a corpului.

Monica Anghel
Monica Anghel[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Nu are cum să fie roz tot timpul.” Monica Anghel a mărturisit ce relație are cu soțul ei, Marian, după 13 ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Nimeni nu zâmbește ca fetele care au optat pentru fațete dentare!

În ce zile și la ce oră va fi difuzat noul serial turcesc „Inimă rebelă”, care va începe pe 2 octombrie la Kanal D

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies