Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink. Detaliul care i-a dat de gol

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink. Detaliul care i-a dat de gol
Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink. Detaliul care i-a dat de gol

Află din rândurile următoare când a avut loc marele eveniment și cine au fost invitații.

În presă s-a speculat de multe ori că fosta doamnă Columbeanu s-ar fi căsătorit cu partenerul ei actual, omul de afaceri, Mr. Pink. Cei doi însă nici nu au confirmat, dar nici nu au negat speculațiile conform cărora și-ar fi unit destinele. Monica Gabor a postat însă zilele astea pe rețelele de socializare un detaliu care i-a pus pe mulți pe gânduri.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit

Citește si: ,,Te căsătorești?” Ramona Gabor s-a măritat în secret? Ce a transmis vedeta

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink

Monica Gabor a postat pe rețelele sociale o fotografie cu Mr. Pink, cel care i-ar fi devenit soț. Din imagine putem observa că bruneta îl are trecut pe partenerul ei în telefon: "Soțul meu iubit!", semn că cei doi au făcut deja pasul cel mare.

Iată ce spun apropiații despre marele eveniment, dar și câți invitați au avut cei doi!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Monica Gabor și Mr. Pink au făcut cununia civilă

Citește si: Irinel Columbeanu, dezvăluiri noi despre scenele interzise cu Monica Gabor din restaurantul chinezesc: „Nu a fost făcătură”

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit în cel mai mare secret, iar evenimentul a fost unul restrâns, cu foarte puține persoane, semn că cei doi au încercat pe cât posibil să păstreze discreția.

Apropiații cuplului au declarat că evenimentul a avut loc în urmă cu un an, însă cei doi au vrut să fie unul restrâns motiv pentru care nu au avut invitați.

Monica Gabor și Mr. Pink au făcut doar cununia civilă.

Ce a declarat Irinel Columbeanu   despre căsătoria fostei sale soții

Citește si: Irinel Columbeanu a dezvăluit că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink

În urmă cu câteva luni, Irinel Columbeanu i-a dat de gol pe cei doi.

În cadrul lansării celui de-al doilea volum al cărții sale, fostul milionar a făcut o precizare referitoare la lipsa Monicăi Gabor, dar și a lui Mr. Pink.

„Absenți...cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink! ”, a glumit Irinel Columbeanu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Mediul în care trăiește cred că a împins-o să facă aceste opțiuni”. Irinel Columbeanu a aflat din presă ce face fiica sa în SUA

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies