Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”
Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Monica Pop a vorbit despre copilărie și unul dintre jocurile care ar fi putut să se sfârșească dureros pentru ea.

Monica Pop, cunoscutul medic oftalmolog, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Alexandru Constantin, despre perioada copilăriei sale și despre jocurile pe care dorea să le imite în viața reală. Un film a făcut-o să reproducă o anumită scenă, care s-ar fi putut termina tragic pentru ea. 

“Va râde toată lumea când o să audă. La cinci ani am debutat, încercând să sar de la etaj cu umbrela, de la etajul 1, dar aveam cinci ani.

În Ardeal, oamenii în vârstă aveau niște umbrele mari din lemn. Și eu am văzut un film, cei care fac filme, ar trebui să se gândească puțin la treaba asta. Era un serial pe vremea aceea, se numea “Căpitanul val-vârtej” și un actor pe nume Nicolae Gărdescu a sărit dintr-un avion cu umbrela. Vă dați seama că era un trucaj și eu când l-am văzut am zis: “păi dacă pe grasul acela îl ține umbrela, mă ține și pe mine.”
Și norocul a fost că a intrat bunica mea, până când a închis ochii mi-a zis: “Dragul mamei, am crezut că mor.”,
a povestit Monica Pop.

Monica Pop, despre unul dintre jocurile periculoase ale copilăriei

Citește și: VIDEO Care era relația Monicăi Pop cu părinții săi? „Tatăl meu nu se extazia. Nu pot să spun că am învățat ceva de la el.”

Monica Pop
Monica Pop[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Monica Pop, despre discuția pe care mama ei a avut-o cu cel care avea să îi devină partener de viață. “Eu ți-am spus ce am de spus. Reclamații ulterioare nu primesc.”

Cunoscutul medic oftalmolog a vrut, la vârsta de cinci ani, să reproducă o săritură cu umbrela pe geam, de la etajul 1, așa cum am văzut într-un film, iar norocul ei a fost că bunica

sa a intrat în cameră exact în momentul în care ea era peste balcon. 

“Eram deja cu piciorul peste balustradă. Era un balcon din fier forjat și eram deja și bunica a avut prezență de spirit extraordinară și a zis: “ce faci acolo?” “Păi vreau să sar că, uite, baronul…” Nu știa bunică mea de astea cu baronul, nici nu aveam televizor. Mergeam la niște vecini și zice: “Stai un pic doar să-ți spun ceva.”

Și acel ceva a fost că a ajuns la mine, m-a luat de o mână m-a tras jos de acolo, a închis umbrela și m-a bătut cu ea până a rupt umbrela, dar avea dreptate. “Copilul a doi doctori să facă așa, îți rupeai picioarele.” Zic “dar nu le rupeam pentru că, uite, sub balcon este o grădină cu flori.” Asta a fost prima, una mare.”, a mai spus medicul oftalmolog.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Monica Pop
Monica Pop[Sursa foto: Facebook]

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Monica Pop, celebrul medic oftalmolog, deschide noul sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 23:00, la Kanal D

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies