Monica Pop, despre depresia avută după moartea bunicii sale. “Am crezut că nu o să trec niciodată de asta. I-am căutat ochii la sute de mii de pacienți.”

Monica Pop, despre depresia avută după moartea bunicii sale. “Am crezut că nu o să trec niciodată de asta. I-am căutat ochii la sute de mii de pacienți.”
Monica Pop, despre depresia avută după moartea bunicii sale. “Am crezut că nu o să trec niciodată de asta. I-am căutat ochii la sute de mii de pacienți.”

Monica Pop a vorbit despre momentul în care familia i-a cunoscut viitorul soț și depresia prin care a trecut, odată cu trecerea în neființă a bunicii sale.

Monica Pop, cunoscutul un medic oftalmolog, și-a deschis sufletul, în cadrul podcastului realizat de Alexandru Constantin, și a vorbit despre momentul în care a făcut cunoștință familiei cu cel care avea să-i devină soț. Mama acesteia a ținut să stea de vorbă cu bărbatul din viața fiicei sale și să-i spună cum este ea cu adevărat, dar să îl și informeze de faptul că trece printr-o depresie. 

“Când l-am cunoscut pe soțul meu la Spitalul de Urgență unde mama lui a fost pacientă, i-am spus mamei că am cunoscut pe cineva și că probabil vom rămâne împreună și să vină să-l cunoască. Mama a venit cu avionul de la Bacău și când l-a văzut pe soțul meu, zice: “dumneata ai avut o pneumonie.” Mama era pneumoftiziolog. Ea nu l-a văzut în viața ei.

A stat vreo două zile cu noi, a văzut ea cam cum e problema și după vreo două zile ne-a invitat mătușa la masa și mama i-a zis viitorului meu soț: “domnule, vreau să vorbesc cu dumneata ceva, între patru ochi. “Da, sigur.” Și am ascultat la ușă, am ascultat la ușă ce au vorbit. Nu pot să vă spun. Mama a spus doar lucruri rele despre mine. “Vezi că are gură mare.”
“Doamnă, noi ne înțelegem bine, stăm împreună deja de vreo două luni.”
, a povestit medicul oftalmolog.

Monica Pop, despre depresia de după moartea bunicii sale

Citește și: Monica Pop a făcut destăinuiri despre cum o joacă era să se sfârșească tragic în copilăria ei. “Dragul mamei, am crezut că mor.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Monica Pop
Monica Pop[Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Care era relația Monicăi Pop cu părinții săi? „Tatăl meu nu se extazia. Nu pot să spun că am învățat ceva de la el.”

Renumitul medic a vorbit și despre depresia în care se afla chiar în perioada în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață, depresie cauzată de pierderea bunicii sale care a crescut-o de când s-a născut.

A mărturisit că au fost momente cumplite pentru ea, peste care nu credea că va putea să treacă, iar ochii bunicii sale au fost motivul pentru care ea și-a dorit să fie medic oftalmolog.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

“Eu eram foarte depresivă atunci pentru că murise bunica și aia a fost cea mai urâtă perioadă. Aș fi vrut să uit, dar asta nu pot să uit niciodată pentru că într-o dimineață am găsit-o fără viață la baie și asta n-am să uit niciodată. A fost cel mai îngrozitor lucru care mi s-a putut întâmpla, eu credeam  că viața o să mă păstreze alături de ea tot timpul și că o să trăiască tot timpul, și, deși aveam un prieten care era cardiolog și care tot îmi spunea: “Vezi că într-o zi….

“Să nu vorbești cu mine, dacă vrei să mă mai vezi să nu vorbești.” Am făcut o depresie atunci. Nu știu cum, am crezut că nu o să trec niciodată de asta. Bunica mă creștea de la 6 săptămâni, de la vârsta de nou-născut și am stat tot timpul, iar când am intrat la facultate, a venit aici de la Cluj și a stat cu mine. Când s-a stins, aveam vreo 27-28 de ani ceva. Nu m-am așteptat și atunci a fost absolut îngrozitor. În primul rând, că am încercat să-i fac resuscitare, dar nu am reușit și, la un moment dat, auzeam cordul și am crezut că a pornit cordul, dar era cordul meu care făcea așa. A fost îngrozitor, vă spun, și credeți-mă că dacă m-a mai întrebat cineva despre asta, ani și ani nu am putut decât plânge și nu puteam să relatez pentru că a fost ceva… Nu-mi imaginam că se poate trăi fără ea. A fost un om simplu, dar întotdeauna a știut să dirijeze pe toată lumea și blândă. Încă ceva foarte frumos, bunica avea cei mai frumoși ochi albaștri din lumea asta, de aceea am făcut oftalmologie sau și pentru asta și i-am căutat ochii la sute de mii de pacienți.”, a mai povestit Monica Pop.

Monica Pop
Monica Pop[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

VIDEO Care este cea mai mare prostie pe care a făcut-o Monica Pop în copilărie? „Totdeauna am recunoscut! M-a luat bunica la o bătaie.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies