Monica Roșu este însărcinată! Pe ea o știe toată lumea, dar cine este Vlad, tatăl copilului său?

Monica Roșu
Fosta campioană a României

Fosta gimnastă Monica Roșu urmează să aibă cu un copil cu Vlad, bărbat cu care are o relație de 8 ani

Fosta gimnastă a României, Monica Roșu, este însărcinată. Campioana a declarat că vestea a venit pe neașteptate, aproximativ prin luna mai, şi că ea și Vlad, iubitul ei, sunt foarte fericiți.

Cine este Monica Roșu?

Monica Roșu s-a născut pe 11.05.1987 în Bacău. A început să practice gimnastica de la vârsta de patru ani, la CSS Bacău. De acolo, succesul a venit pe bandă rulantă.

Tânăra a fost selectată pentru echipa națională de junioare și a avut în palmares nenumărate premii și diplome.

fosta campioană monica roșu
Monica Roșu este extraordinar de frumoasă nemachiată[Sursa foto: Captură KANAL D]

În anul 2002 a câștigat medalii de bronz la sărituri și sol în cadrul Campionatelor Europene pentru juniori.

În 2003 a câștigat o medalie de bronz împreună cu echipa sa și a obținut locul patru la sărituri în cadrul Campionatelor Mondiale din SUA.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În anul 2005 a câștigat medalia de aur la sărituri în cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena.

Monica Roșu s-a retras din activitatea sportivă în anul 2005.

În prezent, Monica Roșu prezintă știrile sportive la TVR. 

Cine este Vlad, iubitul Monicăi Roșu?

Monica Roșu este însărcinată cu primul ei copil și este mai fericită ca niciodată. Frumoasa sportivă susține că nu și-a dorit să ascundă acest aspect din viața ei, dar că nimeni nu a observat burtica.

Vlad, iubitul Monicăi Roșu, cel cu care campioana are o relație de 8 ani, este la fel de fericit. Cei doi au plecat într-o vacanță în Madrid după ce sportiva s-a întors de la "Exatlon". Acolo, Vlad a cerut-o pe Monica Roșu în căsătorie.

fosta gimnastă Monica Roșu
fosta gimnastă Monica Roșu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Monica Roșu și Vlad au mărturisit că nu contează sexul copilului atâta timp cât acesta va fi sănătos. Dacă va fi băiat, micuţul va purta numele David, preferatul părinţilor.

Monica Roșu a spus că și-a dorit de mult timp să rămână gravidă, doar că a trebuit să lase lucrurile să meargă pe un făgaș normal pentru a-şi îndeplini dorința.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Monica Roșu le-a adus alimente bătrânilor în timpul pandemiei de coronavirus! Fosta Faimoasă de la Exatlon este voluntar pe timpul stării de urgență! FOTO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies