Monica Tatoiu, despre aglomerația din saloanele de cosmetică și prețurile din magazine. “Nu găsești loc, e plin de femei.”

Monica Tatoiu, despre aglomerația din saloanele de cosmetică și prețurile din magazine. “Nu găsești loc, e plin de femei.”
Monica Tatoiu, despre aglomerația din saloanele de cosmetică și prețurile din magazine. “Nu găsești loc, e plin de femei.”

Monica Tatoiu a vorbit despre aglomerația din magazine și prețurile din anumite locații.

Monica Tatoiu este mereu sinceră cu privire la numeroase subiecte din viața ei personală și profesională, iar atunci când este întrebată despre un aspect, nu ezită să-și spună părerea de fiecare dată. Invitată în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, femeia de afaceri a vorbit despre aglomerația din saloanele de cosmetică din timpul săptămânii, atunci când e plin de femei, iar foarte multe dintre ele aleg să plece chiar din timpul serviciului pentru anumite îngrijiri corporale. 

“La cosmetică e plin între 8 și 12. Nu găsești loc, e plin de femei. Asta știu, în timpul săptămânii. Pleacă de la muncă. Pleacă pe teren, sparg ușa.”, a spus Monica Tatoiu.

Ce spune Monica Tatoiu despre marile magazine de haine

Citește și: Monica Tatoiu, mare jucătoare de cărți în tinerețe! „Poker jucam pe dezbrăcate. Am jucat și pe bani și pe împrumut. Foarte mișto am fost.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce observă Monica Tatoiu de fiecare dată când călătorește cu avionul. Femeia de afaceri vorbește despre lucrurile care o deranjează. „În Franța nu vezi așa ceva.”

Femeia de afaceri este atentă de fiecare dată la tot ce mișcă în jurul ei, astfel că nu ezită să vorbească nici despre lucrurile care îi atrag atenția.

Se întreabă adesea cum funcționează marile magazine, acolo unde există niște prețuri exorbitante și recunoaște că și ea merge la anumiți comercianți de unde nu ia bon, deoarece știe cât este greu și ce înseamnă fiecare taxă în parte. Chiar dacă la mall acest lucru este obligatoriu, atunci când merge la piață nu face acest lucru. Femeia de afaceri își dorește de fiecare dată să transmită o mulțime de lucruri prin haine, iar atunci când vine vorba de ținutele sale, nu este nevoie să dea sume exorbitante pentru a arăta bine.
Astfel, aceasta este mereu în căutarea magazinelor cu haine ieftine, de unde să găsească piese care să o avantajeze. 

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Patrick și a Biancăi. Robert a dat tot din casă: "Au avut și au o relație!" Noua concurentă izbucnește în lacrimi. Aflați de la ce a pornit scandalul miercuri, 11 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

“Eu mă mir cum funcționează mall-urile alea. Sunt niște prețuri. Și recunosc că și eu mă duc la unul pe care-l cunosc și spun să mă lase că nu-mi trebuie bon, pentru că știu cât e de greu. Dacă mă duc în piață la unu. La mall, da. Am găsit niște locuri de unde îmi cumpăr niște haine superbe. Am găsit o fustă cu 80 de lei pe Calea Victoriei.

Am stat de vorbă și am foarte mulți. Nu le mai dau bani, nu vreau chitanțe, pentru că cel care e la baza piramidei transpiră și pentru 100 de lei.”, a mai povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Monica Tatoiu, despre pericolul generațiilor. Cum a salvat fosta profesoară de matematică un grup de tineri? „Festival pe bloc, pe acoperiș.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies