Monica Tatoiu, despre vacanțele în Sicilia cu barca făcută de soțul ei, Victor. Ce peripeții a avut în călătoriile sale. “Are spațiu de unde vezi peștii sub apă.”

Monica Tatoiu, despre vacanțele în Sicilia cu barca făcută de soțul ei, Victor. Ce peripeții a avut în călătoriile sale. “Are spațiu de unde vezi peștii sub apă.”
Monica Tatoiu, despre vacanțele în Sicilia cu barca făcută de soțul ei, Victor. Ce peripeții a avut în călătoriile sale. “Are spațiu de unde vezi peștii sub apă.”

Monica Tatoiu a vorbit despre vacanțele în Sicilia, pe care le face cu barca realizată de soțul ei.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, iubește foarte mult să călătorească, iar acest lucru a fost dezvăluit de fiecare dată când a avut ocazia. Îi place să stea în locuri în care să nu dea foarte mulți bani, iar atunci când alege o locație străină, după cum a mărturisit, nu se cazează niciodată la hoteluri scumpe și închiriază case și apartamente din zona respectivă. A devenit deja o tradiție să plece în vacanță, iar cum vara toată Europa este plină de turiști, aceasta alege locurile exotice și ferite de oameni, astfel că în fiecare an, în luna august, pleacă alături de

soț în călătorie.

Cum arată vacanțele Monicăi Tatoiu cu barca

Citește și: Monica Tatoiu, despre pericolul generațiilor. Cum a salvat fosta profesoară de matematică un grup de tineri? „Festival pe bloc, pe acoperiș.”

Monica Tatoiu și soțul
Monica Tatoiu și soțul[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Unde ascunde Monica Tatoiu banii atunci când merge în vacanță. „Fac fotografie că și eu uit unde i-am pus.”

În cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, Monica Tatoiu a vorbit despre una din vacanțele preferate pe care le face în fiecare an, în luna august, în Sicilia, acolo unde merge cu barca de acasă, prinsă de mașină.

Este o barcă pe care chiar soțul ei a realizat-o și spune că are de toate, cât să îi ajute în vacanță. Nu dorește să dea 300 euro pe o barcă închiriată care nu are nimic, astfel, an de an, aceștia car barca după mașină. Femeia de afaceri a povestit și o întâmplare dintr-o vacanță, atunci când o roată de la remorcă s-a desprins și a pierdut două zile pe drum. 
„În fiecare august, de șapte ani de zile plecăm. Să călătorești în Europa în august, cu avionul sau cu mașina e, crimă și pedeapsă. Mergem în Sicilia de șapte ani de zile, dar acolo mergem cu barca, pentru că nu poți să mergi la plajă. Plecăm cu mașina. Mergem cu barca, barcă are 4 m jumate spre cinci. 300 de euro pe zi? (Nr. De închiriat acolo o barcă)  Și cheală.
Barca noastră are spațiu de unde vezi peștii sub apă, are alarmă de sunet, are GPS, are tot. Vin italienii să o vadă. Victor a făcut-o. Are din ăla care se ridică. E bătrână, are 28 de ani. Noroc că acum s-a dus să verifice remorca. Remorca cum se prinde de mașină, are două chestii de metal. Era fisurată aia. Făceam un accident. Odată eram cu Victor în mașină. Și el e nebun, i-am zis să lăsăm barca acolo că și așa nu o folosim, nu, a zis că e barca lui.
Mona o cheamă. Mergeam în mașină și zic: „uite, Victor, roata aia, cineva a pierdut-o.” Era roata noastră de la remorcă. Am pierdut zile pe drum.”
, a povestit Monica Tatoiu.

Citește și: Horoscop Ana-Maria Ticea: Acești nativi sunt determinați muncească pentru a strânge sume incredibile de bani. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9- 15 septembrie 2024- kanald.ro

Citește și: "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce observă Monica Tatoiu de fiecare dată când călătorește cu avionul. Femeia de afaceri vorbește despre lucrurile care o deranjează. „În Franța nu vezi așa ceva.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Rugăciunea puternică pentru înțelegere între soți. Cuvintele spuse din inimă pentru armonie în familie

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies