Monica Tatoiu, despre pericolul generațiilor. Cum a salvat fosta profesoară de matematică un grup de tineri? „Festival pe bloc, pe acoperiș.”

Monica Tatoiu, despre pericolul generațiilor. Cum a salvat fosta profesoară de matematică un grup de tineri? „Festival pe bloc, pe acoperiș.”
Monica Tatoiu, despre pericolul generațiilor. Cum a salvat fosta profesoară de matematică un grup de tineri? „Festival pe bloc, pe acoperiș.”

Monica Tatoiu a povestit despre un eveniment care a avut loc chiar lângă casa ei, în urmă cu aproximativ 6 ani, când mai mulți tineri au fost în pericol.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, este mereu sinceră în numeroase subiecte, mai ales atunci când este întrebată despre anumite aspecte înconjurătoare. Invitată în cadrul podcastului "Tare de tot cu Viorel Grigoriu", aceasta a povestit foarte multe aspecte din viața ei personală și profesională și nu ezită de fiecare dată să împărtășească viziunea și experiențele ei prin care își dorește să-i învețe pe ceilalți anumite lecții. Monica Tatoiu a mărturisit o experiență din urmă cu câțiva ani, când un festival aflat pe blocul de alături, în care participau doar adolescenți, s-ar fi putut termina tragic, iar

după săptămâni la rând în care a trebuit să suporte muzica dată foarte tare, a ajuns să ia măsuri.  “Era acum vreo 6-7 ani de zile, pe blocul de lângă mine, pe Facebook pentru 14-16 ani. Era cu muzică, bubuia duminica de înnebuneam. O duminică am rezistat, a doua duminică am rezistat, după care m-am dus, m-am interesat, erau doar puști. Mi se pare ca unul a și căzut de pe bloc.
Era un eveniment pe Facebook, strângeau bani de la două până seara la 10 pe bloc cu boxe. Chiar lângă Nicolae Caramfil.”,
a povestit Monica Tatoiu.

Cum a ajuns Monica Tatoiu la televizor după ce a oprit un festival de pe bloc

Citește și: Ce observă Monica Tatoiu de fiecare dată când călătorește cu avionul. Femeia de afaceri vorbește despre lucrurile care o deranjează. „În Franța nu vezi așa ceva.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Unde ascunde Monica Tatoiu banii atunci când merge în vacanță. „Fac fotografie că și eu uit unde i-am pus.”

Femeia de afaceri a povestit inclusiv cum a ajuns la televizor încercând să oprească acele petreceri. A mers cu poliția pentru a aduna tinere care nu erau deloc într-o stare bună și este de părere că asemenea adunări au loc chiar și în zilele de astăzi. 

“Festival pe bloc, pe acoperiș. Și într-o noapte nu am mai rezistat, am chema poliția, nimic, le-a dat 200 amendă, mână în mână cu poliția, nu știu ce. M-am dus cu televiziunea și am adunat fete din mijlocul lui Nicolae Caramfil, drogate, la 14-15 ani. Le călca mașina. Am fost cu poliția, am fost dată la televizor.”, a mai spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice

VIDEO Ce explicație oferă Antoni și Moldo, în momentul în care Antoni a fost surprins într-o fotografie, în prezența unei tinere. “Se vede că îmi întoarce obrazul să o pup.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies