Monica Tatoiu, în lacrimi atunci când vorbește despre țara noastră. Ce imagini îi rămân mereu în minte. „Așa făcea și maica atunci când veneam noi la țară.”

Monica Tatoiu, în lacrimi atunci când vorbește despre țara noastră. Ce imagini îi rămân mereu în minte. „Așa făcea și maica atunci când veneam noi la țară.”
Monica Tatoiu, în lacrimi atunci când vorbește despre țara noastră. Ce imagini îi rămân mereu în minte. „Așa făcea și maica atunci când veneam noi la țară.”

Monica Tatoiu, emoționată atunci când vorbește de țară și imaginile pe care le are în minte.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, este mereu sinceră atunci când vine vorba de orice subiect din viața ei, iar atunci când este întrebată despre anumite aspecte înconjurătoare, nu ezita să spună de fiecare dată ce gândește. Nu îi este teamă niciodată să dea frâu liber gândurilor sale, așa că dacă are ocazia, îi învață pe ceilalți de fiecare dată lucruri din propria experiență.

Monica Tatoiu, despre energia anumitor locuri din țară

Citește și: Monica Tatoiu, despre aglomerația din saloanele de cosmetică și prețurile din magazine. “Nu găsești loc, e plin de femei.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Monica Tatoiu, despre pericolul generațiilor. Cum a salvat fosta profesoară de matematică un grup de tineri? „Festival pe bloc, pe acoperiș.”

În cadrul unei emisiuni difuzate pe Canal 33, în timpul unor dezbateri, femeia de afaceri  a atins un subiect destul de sensibil pentru ea, ajungând să lăcrimeze. Aceasta a vorbit despre niște imagini pe care le are de foarte multă vreme în capul său și despre ce energie există în anumite zone ale țării. Zona dintre Deva și Sibiu are pentru ea o lumină specială, iar înainte să fie construită autostrada, oamenii puteau fi observați cum stăteau pe câmp cu vacile pe acel drum.

Monica Tatoiu a mai mărturisit că în acea zonă oamenii, atunci când merg la câmp, se întorc spre apus și se închină, fiind pentru ei un ritual ca atunci când se roagă înainte de masă. A mai adăugat și că tinerii din ziua de astăzi nu mai practică acest lucru, iar aceste energii din anumite zone au început să se piardă.

„Ați observat că după 23 august, eu am făcut toți munții, e o lumină specială în țara asta? Eu sunt mai emotivă când vorbesc despre țară.

Țara asta are o lumină specială, totul drumul de la Deva când vii spre Sibiu, cu Făgărașul în dreapta. Lipsesc vacile, asta e o problemă, că pe vremuri erau vaci când nu era autostradă și făceam drumul acela. Are o lumină specială, are o energie specială. În zona aceea, bătrânii, când se duc la câmp, se întorc spre apus și își fac cruce. Așa făcea și maica atunci când veneam noi la țară.
Era un obicei, așa cum era obiceiul ca atunci când te așezi la masă, te rogi și spui: „mulțumesc pentru masă”, nu cum fac copiii, se ridică de la masă și se duc înaintea părinților.”,
a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Monica Tatoiu, despre pericolul generațiilor. Cum a salvat fosta profesoară de matematică un grup de tineri? „Festival pe bloc, pe acoperiș.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies