Monica Tatoiu, mărturisiri emoționante despre bunica sa! Copilăria autentică pe care femeia de afaceri a trăit-o la țară: „Eu am crescut cu ea la țară, mergeam la săpat de tutun.”

Monica Tatoiu, mărturisiri emoționante despre bunica sa! Copilăria autentică pe care femeia de afaceri a trăit-o la țară: „Eu am crescut cu ea la țară, mergeam la săpat de tutun.”
Monica Tatoiu, mărturisiri emoționante despre bunica sa! Copilăria autentică pe care femeia de afaceri a trăit-o la țară: „Eu am crescut cu ea la țară, mergeam la săpat de tutun.”

Fosta profesoară de matematică are amintiri prețioase cu bunica sa.

Monica Tatoiu s-a născut în urmă cu 68 de ani, în Bocșa Montană, acolo unde s-a bucurat de o copilărie autentică, la țară, în compania bunicii sale. Invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, femeia de afaceri a făcut mărturisiri emoționante despre bunica sa și despre copilăria autentică pe care a trăit-o la țară.

Citește și: Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fiul său! Ce sumă de bani îi virează femeia de afaceri lunar băiatului: „E artist. Din 4000 de lei pe lună nu poți să trăiești.”

Monica Tatoiu, mărturisiri emoționante despre bunica sa! Copilăria autentică pe care femeia de afaceri a trăit-o la țară
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Monica Tatoiu, o împătimită a cumpărăturilor! Femeia de afaceri nu se poate abține atunci când vine vorba de haine: „Cumpăr și nici măcar nu le probez. Eu nu pot să rezist la chestia asta.”

Monica Tatoiu, legătură specială cu bunica sa

Fosta profesoară de matematică a fost foarte atașată de bunica din partea tatălui, care nu a putut să își dea ultima suflare până nu a discutat cu nepoata sa. Ulterior, femeia a știut că i-a sosit vremea și a purtat o discuție impresionantă cu Monica Tatoiu. Femeia de afaceri s-a bucurat de o copilărie autentică la sat și de poveștile interesante pe care i le spunea bunica vara, odată cu lăsatul serii.

Maica, atunci când a murit, nu a putut să moară până nu m-am dus eu. A fost un cumul de împrejurări și după ce mi-a explicat ea cum trebuie să mă comport cu soacrele, că trebuie să pun piciorul în prag, ea care a chinuit-o pe mama de nu se poate, apoi mi-a spus: „Mona, acum te duci să te culci că eu mor. Și nu vii la înmormântare.

Te duci și te culci că eu trebuie să mor.” Așa era maica. Eu am crescut cu ea la țară, mergeam la săpat de tutun. Eu umblu în picioarele goale. Am crescut la țară și mi-a plăcut la nebunie. Știi cum era la țară când erau căldurile astea? Mergeam la tutun, la prășit și seara se făcea răcoare, ne duceam afară și maica ne povestea cum joacă focurile. În pământ există fosfor și noaptea, după ce era foarte cald, ieșea la suprafață și lua foc.
Ne povestea cum este cu duhurile, cu extratereștrii, cum știa maica. Era genială
.”, a povestit Monica Tatoiu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies