„Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi.” Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun

„Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi.” Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun
„Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi.” Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar Adelina Pestrițu a fost vizitată Moș Crăciun. Bruneta a făcut anunțul pe rețelele de socializare și le-a dezvăluit celor care o urmăresc ce cadouri a primit.

Fanii acesteia au fost de-a dreptul uimiți de cadoul brunetei. Se pare că Adelina Pestrițu a fost cuminte în acest an, iar Moș Crăciun a venit la ea mult mai repede.

Citește și: „Nu am mai văzut-o de când era bebeluș.” Cum a reacționat Theo Rose, după ce a văzut-o pe fiica Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu, cadou de la Moș Crăciun

Vedeta a fost foarte fericită, după ce a văzut ce a primit și a vrut să le arate și celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Moș Crăciun a fost darnic și a adus un nou membru în familia Adelinei Pestrițu. Chiar dacă mulți se așteptau să fie vorba despre o nouă sarcină, ei bine, s-au înșelat, deoarece vedeta a primit un cățeluș pe care l-a numit Sugar.

„Moș Crăciun a trecut mai repede pe la noi și l-a lăsat sub brad pe Sugar, noul membru al familiei noastre”, a scris Adelina Pestrițu, în dreptul unei filmări cu noul animal de companie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun. Ce cadou inedit a primit vedeta
Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun. Ce cadou inedit a primit vedeta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a slăbit Adelina Pestrițu 13 kilograme în două luni. Ce alimente a consumat vedeta

Adelina Pestrițu, momente grele

Adelina Pestrițu este o persoană foarte activă în mediul online, iar pe lângă campaniile pe care le desfășoară, ea împărtășește cu internauții multe momente din viața ei.

Multe persoane consideră că vedeta are meseria perfectă, dar ea nu este de aceeași părere și a menționat faptul că succesul nu vine fără dezavantaje la pachet.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Succesul nu vine fără dezavantaje la pachet.  Indiferent despre ce domeniu discutăm. Trage după sine o serie de aspecte care mai de care mai controversate. Atunci când vrei să le faci bine pe toate, riști să devii frustrat, pentru că nimeni nu a reușit până acum să fie perfect pe toate planurile. Evident că am avut și eu căderile mele, momentele în care m-am închis în cameră și m-am descărcat plângând sau gândindu-mă unde greșesc de nu reușesc să le fac ca la carte, fără să lipsească anxietăți, dezamăgiri, chiar și neajunsuri, și aici nu mă refer la cele

materiale. Să fii influnecer nu este un job cu implicare part-time sau just for fun. Dacă vrei să ai realizări, trebuie să muncești. Mult. Non-stop! Și nu glumesc. Când pun capul pe pernă sau când o adorm pe cea mică, mă gândesc la ce mai am de făcut. Cumva simt că fur din timpul prețios pe care nimeni nu mi-l va da înapoi niciodată, cel pe care ar trebui să-l petrec exclusiv lângă ai mei.
Nu e un moft, ci o necesitate, o dorință, o nevoie, o literă de lege pentru sănătatea inimii mele”,
a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun. Ce cadou inedit a primit vedeta
Adelina Pestrițu, vizitată de Moș Crăciun. Ce cadou inedit a primit vedeta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Adelina Pestrițu, anunț surpriză pe rețelele de socializare: „Am aflat sexul bebelușului!”. Prietena sa bună, Anca Ciota, va deveni mămică!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Nu am mai văzut-o de când era bebeluș.” Cum a reacționat Theo Rose, după ce a văzut-o pe fiica Adelinei Pestrițu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies