Motivul pentru care Jador i-a dat pass Andreei Bălan. De ce nu vrea să mai audă de artistă. „Știe ea de ce.”

Motivul pentru care Jador i-a dat pass Andreei Bălan. De ce nu vrea să mai audă de artistă. „Știe ea de ce.”
Motivul pentru care Jador i-a dat pass Andreei Bălan. De ce nu vrea să mai audă de artistă. „Știe ea de ce.”

De ce i-a dat Jador pass Andreei Bălan. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști.

Jador, cunoscutul artist, are o carieră de succes și este iubit de întreaga țară pentru melodiile sale. Este mereu sincer atunci când vine vorba de viața lui personală și profesională, iar pentru a ajunge la faima de acum, a muncit de fiecare dată foarte mult și a reușit, înainte de toate, să treacă peste greutățile vieții și lipsurile pe care le-a avut. Total opus copilăriei sale, Jador trăiește acum viața pe care și-a dorit-o întotdeauna, însă nu uită niciodată de unde a plecat și cât de greu i-a fost să se ridice.

A trăit într-o familie modestă, unde lipsurile și-au spus cuvântul de fiecare dată, însă dorința de a ajunge un artist de succes a fost mai presus de orice obstacol întâlnit în copilăria lui.

De ce nu mai vrea Jador să audă de Andreea Bălan

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

Andreea Bălan
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Jador a făcut mărturisiri emoționante despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia lui. „Eu am stat în chirie până anul trecut.”

Artistul este mereu prezent la evenimente private, în cadrul interviurilor, podcasturilor sau emisiunilor televizate, iar acesta este deja cunoscut pentru toată sinceritatea de care dă dovadă și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume atunci când este întrebat sau când are ocazia.

Melodiile sale sunt fredonate de mii de persoane, iar atunci când există evenimente la care participă, o face de fiecare dată cu plăcere și în preajma altora artiști. Invitat în cadrul unui interviu pentru WOWnews, Jador a vorbit despre numeroase subiecte din viața lui personală și profesională, despre starea financiară din prezent, despre concertele sale, dar și despre artiștii cu care se înțelege foarte bine sau cu cei cu care se înțelege mai puțin.
Astfel, provocat la un joculeț de Smash or Pass, acesta i-a dat Andreei Bălan pass, iar motivul pentru care nu mai vrea să audă de artistă este legat de o ceartă pe care au avut-o înainte de a urca pe scenă la un concert. “Andreea Bălan, pass, știe ea de ce. Că m-am certat cu ea la un concert. Urma să intru pe scenă și ea m-a luat să mă certe.”
, a spus Jador.

Jador
Jador[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia lui. „Eu am stat în chirie până anul trecut.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies