Motivul pentru care Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu au avut nicio vacanță în doi vara asta. “Trei vacanțe am avut cu copiii vara asta. E obositor.”

Motivul pentru care Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu au avut nicio vacanță în doi vara asta. “Trei vacanțe am avut cu copiii vara asta. E obositor.”
Motivul pentru care Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu au avut nicio vacanță în doi vara asta. “Trei vacanțe am avut cu copiii vara asta. E obositor.”

Tavi Clonda a vorbit despre vacanțele de familie din această vară.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt mereu activi pe rețelele de socializare și împart de fiecare dată cele mai frumoase momente din viața lor de familie. Nu ezită să arate fiecare eveniment important, iar atunci când vine vorba de copii, aceștia sunt la fel de prezenți în mediul online, cei doi părinți fiind foarte implicat în creșterea fetițelor. De fiecare dată găsesc un motiv de bucurie în a fi unul în preajma celuilalt și încearcă să fie fericiți cu toate lucrurile mărunte pe care le pot face împreună.

Motivul pentru care Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu au avut o vacanță în doi vara aceasta

Citește și: Tavi Clonda, despre viața dincolo de rețelele de socializare. Ce spune artistul despre provocările de zi cu zi. “Avem și momente când energia noastră e mai jos. Să nu creadă lumea că totul este roz.”

Tavi Clonda și fiicele
Tavi Clonda și fiicele[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: VIDEO Tavi Clonda, despre cum a fost momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Cristea. “Îmi era frică și de cuvântul “soție.”

Invitat în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, artistul a vorbit despre vacanțele de familie din această vară și motivul pentru care nu a avut nicio vacanță doar el și soția lui, Gabriela Cristea. Fetele i-au însoțit peste tot, deoarece simte că nu poate să le lase acasă și își dorește să le împărtășească toate momentele frumoase pe

care cei doi le trăiesc în diferite locuri. Chiar dacă este greu și obositor uneori să ai grijă de copiii în vacanță, mai ales la mare, aceștia nu ezită să le arate toate locurile frumoase în care merg. 

“Trei vacanțe am avut cu copiii vara asta. Dacă o întreb pe Gabriela de ce sau din cauza cui sau datorită cui, depinde cum, din cauza mea, că eu nu am vrut să le las deloc acasă.

Am fost în Bulgaria cinci zile, am fost la Disney, evident, că am fost cu ele în Paris patru zile și în Grecia o săptămână. Nu am avut nicio vacanță în doi vara asta, dar spre toamnă poate reușesc să o răpesc să mergem și doar noi doi. Am vrut să le duc și în Grecia pentru că le place apa acolo. A fost frumos și nu le-am lăsat nici în Grecia.
Așa sunt eu, le iau peste tot, deși e destul de dificil, e obositor, indiferent cât de minunați sunt. Am recunoscut că am exagerat, trebuie să fiu atent mai ales la mare. Dar vom recupera la Brașov, la bunica.”,
a spus Tavi Clonda. 

Tavi Clonda și fiicele
Tavi Clonda și fiicele[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Tavi Clonda vorbește despre momentul în care Gabriela Cristea a născut: „Era un geam acolo. Nu am fost înăuntru! Mai bine că nu am fost. Am vrut să aud primul sunet.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Larisa Uță, despre cum fostul partener de viață, Alin Oprea, și-a dat copilul în judecată pentru a anula contractul de donație. “E varianta în care îi distrugi viitorul copilului tău.”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies