Musaca cu piept de pui și multe legume. Încercați un preparat sățios și plin de savoare colorată!

Musaca cu piept de pui și multe legume.  Încercați un preparat sățios și plin de savoare colorată!
Musaca cu piept de pui și multe legume. Încercați un preparat sățios și plin de savoare colorată!

Musacaua cu piept de pui și multe legume se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de musaca cu piept de pui și multe legume.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cea mai gustoasă musaca cu piept de pui și multe legume, preparata așa cum se cuvine.

 

Rețetă de Musaca cu piept de pui și multe legume

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 5 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Ruladă cu frișcă și nuci. O combinație reușită între gust și textură!

Citește și: Rețeta de churros a Alinei Laufer, un desert cu care veți impresiona pe cei din jur. „Vom face ceva exotic. După ce ați amestecat oul, veți obține un aluat omogen, puțin lipicios.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Timp de preparare- o ora

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 4 persoane

Ingrediente

  • 5 bucăți de piept de pui
  • 2 kg de cartofi
  • 5 morcovi
  • 1 kg de dovlecei
  • 350 ml de lapte
  • 250 ml supă de pui
  • 150 g de parmezan ras
  • 450 g de cașcaval ras
  • 25 de bucăți de cașcaval feliat
  • 250 g de ciuperci proaspete
  • 100 g pastă de tomate

  • 50 g unt
  • 2 cepe
  • 3 linguri de făină
  • Ulei de măsline
  • roșii cherry de dimensiuni mai mari
  • 1 linguriță și jumătate de boia de ardei dulce
  • 1 linguriță și jumătate de ierburi aromatice
  • 3 căței de usturoi
  • Sare
  • Piper negru măcinat

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată

pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mod de preparare

  • Pune cartofii la fiert întregi, fără coajă. Scoateți cartofii după douăzeci de minute și lăsați-i să se răcească. Puteți pune pieptul de pui într-o tavă. Pune patru linguri de ulei de măsline, o jumătate de linguriță de sare, o jumătate de linguriță de piper, ierburi aromate și usturoiul pisat într-un piept de pui. Fiecare bucățică trebuie frecată cu atenție.
  • Puteți pune ulei de măsline într-o tigaie mare și apoi rumeniți bine pieptul de pui. Scoateți-l din tigaie și lăsați-l să se răcească.

  • Tocați ciupercile. Tocați ceapa. Radeți morcovii și spălați bine dovleceii și îi feliați. Puteți pune ulei de măsline într-o tigaie și apoi adăugați ciupercile și ceapa. După ce ciupercile s-au înmuiat, puneți pasta de tomate și amestecați-o bine. După aceea, pune untul în centru și lasă-l să se topească. Puteți adăuga făina în untul topit și veți trebui să amestecați bine ingredientele.
  • Adăugați supa de pui și amestecați-o. Puteți adăuga laptele și trebuie să amestecați din nou. Lăsați-l pe foc câteva minute pentru a se amesteca. Combinați cu regularitate. După aceea, adăugați 200 de grame de cașcaval ras și parmezanul. Luați-l de pe foc după ce ați amestecat bine.

  • Taie cartofii în felii. Utilizați o furculiță pentru a amesteca pieptul de pui. Puteți umple o tava dreptunghiulară cu felii de cartofi, sos de ciuperci, piept de pui și felii de cașcaval. Apoi, acoperiți toată tava cu un strat consistent de felii de dovlecei, dar și morcovii rași, urmând ca mai apoi să adaugați felii de pui, sos de ciuperci, felii de cașcaval, felii de cartofi, sos de ciuperci și cașcaval ras, iar deasupra așezați roșiile cherry întregi. După aceea, puneți-l la cuptor la 190 de grade Celsius pentru 15 minute.
  • La sfârșit, folosiți funcția de rumenire dacă este necesar, iar după acest pas, rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețeta de mini burgeri de vită a lui chef Joseph Hadad și secretele pentru un burger delicios. „În acest fel, carnea se gătește uniform și nu rămâne crudă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies