Nella Angheluță, fosta soție a lui Ionuţ "Jaguarul", mesaj INCREDIBIL pentru toate femeile! Merita să-l citeşti!

Nella Angheluță, fosta soție a  lui Ionuţ
Nella Angheluță, fosta soție a lui Ionuţ "Jaguarul", mesaj INCREDIBIL pentru toate femeile! Merita să-l citeşti!

Nella Angheluță, fosta nevastă a lui Ionuț Sugacevschi de la Exatlon, are un mesaj radical pentru toate femeile.

Nella Angheluță, fosta nevastă a lui Ionuț Sugacevschi de la Exatlon, are un mesaj radical pentru toate femeile. Stabilită de ani buni în Belgia, Nella are în continuare o mulțime de fani, cu care interacționează pe Facebook. Acum ceva timp, Nella a postat un mesaj către toate femeile, care a fost apreciat cum se cuvine de amicii ei virtuali. 

Citeste si: Schimbare de look spectaculoasă pentru Nella Angheluţă! Uite cum arată fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul cu părul roşcat!

”Dragi femei, cum niciodată nu vom slăbi mâncând ceea ce ne place, iar îndopându-ne cu miraculosul Bifidus nu (e că) o să ne apară un zâmbet simpăticuţ pe burtică...având în vedere că celulita și vergeturile sunt privite ca o boală și, la fel ca rujeola, mai devreme sau mai târziu or să apară și nici nu vor dispărea cu vreo cremă, așa cum nici ridurile nu mai dispar...și

cum deodorantul care durează 24 de ore (încă) nu l-a inventat nimeni...și nici absorbantul care "se potrivește perfect și practic nici nu-l simți"...și cum tocurile înalte ne vor da mereu dureri de picioare, iar părul nostru nu va deveni nicicând "mai revigorat, catifelat și strălucitor" cu un simplu șampon... etc, etc ...Eu zic că ar fi timpul să ne acceptăm așa cum suntem, să învățăm să ne iubim mai mult și (de ce nu?!) să-i trimitem în "Wonderland-ul" mamelor lor pe toți cei care vor încerca măcar să ne spună ce trebuie să facem pentru a fi "frumoase"”, a notat
Nella Angheluță. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Dezvăluiri incredibile ale Jaguarului la un an de la Exatlon! De ce a fost în stare pentru o bomboană! ”I-am scos-o din gura unui localnic și am spălat-o! Eram disperat de ceva dulce”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies