Nostradamus, previziuni pentru 2023. Profeție destul de îngrijorătoare despre Marea Neagră

Nostradamus, previziuni pentru 2023. Profeție destul de îngrijorătoare despre Marea Neagră
Nostradamus, previziuni pentru 2023. Profeție destul de îngrijorătoare despre Marea Neagră

Nostradamus a prevestit ce se va întâmpla în anul 2023 și a lăsat cuvinte pline de mister, având în vedere Marea Neagră.

Profețiile lu i Nostradamus pentru 2023 sunt de-a dreptul îngrijorătoare. Ce se va întâmpla în anul ce urmează.

Citește și: Ce previziuni a făcut Baba Vanga pentru anul 2023. Se anunță vremuri foarte grele

Nostradamus, previziuni pentru 2023

De-a lungul timpului, Nostradamus a avut dreptate în legătură cu foarte multe evenimente istorice, precum cele două Războaie Mondiale( 1914-1918 și 1939-1945), migrația din Orient către Europa sau conflictul din prezent dintre Rusia și Ucraina.

Faptul că Nostradamus și-a expus previziunile în niște catrene este cunoscut de toată lumea, o parte din ele fiind scrise în lucrarea „Les Propheties”. Astrologul a lăsat în spate 900 de catrene, iar foarte mulți cercetători au încercat din răsputeri să se descifreze, deoarece sunt ambiguu.

Având în vedere anul 2023, Nostradamus ar fi prevăzut că foametea va lua amploare, încălzirea globală va fi o reală problemă pentru omenire, iar seceta va fi mai rea decât a fost în anul 2022.

În ceea ce privește Marea Neagră, Nostradamus a prezis că ”peștele viu” din aceasta va fierbe, din cauza temperaturilor exagerat de ridicate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Oamenii se vor mânca între ei, iar peștele viu al Mării Negre va fierbe”, a notat Nostradamus într-unul dintre catrenele sale.

Pe lângă aceste aspecte, marele astrolog pare că a făcut din nou referire la conflictul Ucraina-Rusia și că s-ar putea extinde la nivel mondial.

„Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a mai notat Nostradamus în catrenele sale, în care a precizat și numele Papei Francisc.

Citește și: Baba Vanga, predicție șocantă despre noul coronavirus! ”Corona va…”

Ce a spus Nostradamus despre Papa Francisc

Legat de Papa Francisc, Nostradamus ar fi spus că ar urma să fie înlocuit de un papă mai tânăr și că Papa Francisc va fi ultimul cleric catolic adevărat.

Nostradamus este cunoscut din cărțile de istorie mai mult ca un astrolog, dar a mai profesat și ca medic, cabalist și farmacist. A trăit în perioada Renașterii Franceze, iar numele lui a început să cântărească în urma lucrării ”Les Propheties”.

Astrologul s-a născut în regiunea Saint-Remy de Provence, în Franța, pe data de 14 decembrie 1503 și a murit pe 2 iulie 1566, în Salon de Provence, la vârsta de 62 de ani.

Citește și: Ce înseamnă când visezi păduchi. Visele în care apar paduchi prevestesc bunăstare, bogăție și mulți bani



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Baba Vanga, previziuni pentru anul 2022! Un nou virus periculos apare în Siberia

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Octavian Jurma, semnal de alarmă în contextul apariției variantei Omicron a virusului SARS-CoV-2: „Este de 5 ori mai infecţioasă!”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies