„Nu am cântat niciodată, în viața mea, în bărci sau prin restaurante." Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani

„Nu am cântat niciodată, în viața mea, în bărci sau prin restaurante.
„Nu am cântat niciodată, în viața mea, în bărci sau prin restaurante." Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani

Dida Drăgan, în vârstă de 76 de ani, a făcut o serie de dezvăluiri despre cariera sa muzicală, cât și despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Iată ce a declarat artista!

Dida Drăgan a hotărât, în urmă cu câțiva ani, să se mute în Elveţia, acolo unde este stabilită sora sa. Cu toate astea, artista a mărturisit recent că își dorește să stea cât mai mult posibil pe plaiurile natale, unde are deja câteva noi proiecte pe plan muzical. Astfel, Dida a discutat despre cariera sa muzicală, dezvăluind că este o persoană selectivă atunci când vine vorba de locul în care cântă.

Din spusele cântăreței, aceasta și-a desfășurat activitatea doar la radio, în televiziune și la concerte. De asemenea, a mai specificat că nu este o rușine ca cineva să cânte prin cârciumi, doar că artista nu știe să facă asta.

„Nu am cântat niciodată, în viața mea, în bărci sau prin restaurante. Eu cânt doar la radio, în televiziune și unde am un concert, atâta tot.

Nimic mai mult. Eu nu sunt un interpret care cântă prin localuri. Eu sunt lumea cuvântului și îmi fac meseria cu multă credință. Pentru mine nu contează bazarul de hârtie. Nu este defăimător să cânți prin cârciumi, doar că eu nu știu să fac asta. Îmi doresc ca primăvara aceasta să vină cu multă pace pentru omenire. Nu să ajung să îngheț de frică când schimb pe un program sau pe altul.
În rest sunt bine, sunt sănătoasă, acum sunt în România, mă pregătesc să plec la o filmare la televiziune. De acum o să stau tot timpul aici, în țară, în România
”, a declarat Dida Drăgan pentru Click!

Citește și: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar.” Cristina Bălan a trecut printr-o experiență neplăcută, după ce a petrecut o lună în spital

Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dida Drăgan  a oferit declarații și despre cât de importantă este cariera sa profesională, precizând că este o persoană extrem de strictă în tot ceea ce face, pentru ca totul să iasă cum își dorește.

„Sunt o persoană foarte strictă în tot ceea ce fac: versurile, piesele… totul trebuie să iasă perfect.

Acum sunt în România, dar o să plec peste câteva zile în Elveția și după iar mă întorc aici. Nu o să stau mult acolo. Eu nu am cum să nu vin aici, aici este casa mea. Dacă te gândești la câte premii am luat în viața asta, în urma efortului pe care l-am depus… Aici este casa mea! Eu nu am plecat niciodată din România și nici nu voi face asta”,
a declarat artista, pentru sursa citată.

Dida Drăgan, dezvăluiri cutremurătoare despre depresia cu care s-a luptat

În urmă cu puțin timp, Dida Drăgan a discutat despre câteva momente dificile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții sale. Astfel, artista a recunoscut că s-a luptat cu depresia, însă a reușit să treacă peste cu ajutorul credinței în Dumnezeu, care nu a lăsat-o niciodată.

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că a vrut să își pună capăt zilelor, după ce a fost acuzată de misticism.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa «Reaprindeți candela». Mergeam la biserică, e adevărat” , spunea Dida Drăgan.

Citește și: „Eu sunt singură pe lume.” Oana Roman nu vrea să mai audă de Catinca. Ce s-a întâmplat cu două surori

Cum arată Dida Drăgan la 76 de ani



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Eu tot ziceam că sunt balonată.” Bianca Pop va deveni mămică pentru prima oară. În câte luni este însărcinată bruneta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies